Tilbakeblikk på 2013

2013 som alle andre år har det både vært oppturer og nedturer. Jeg byttet blant annet linje fra Drama til design og håndverk, og jeg tror ikke jeg kunne gjort et bedre valg, trives utrolig godt. Jeg ble syk, og de trodde det var for høyt stoffskifte, jeg var sjeleglad for at de hadde funnet ut hva det var, med nedturen måtte komme da det ikke var det alikevel. Jeg har fått mange nye venner, jeg har hatt mange fine opplevelser med kjæresten, jeg var i Tallinn, det har skjedd så mye godt at jeg ikke klarer å ramse opp alt, derfor tenkte jeg at dere kunne få litt bilder i stede. 


Jeg har jo også vært på Bieber konsert, det hadde jeg desverre helt glemt. Det skjedde mye godt i 2013, og jeg håper det skjer minst like mye godt i 2014, jeg skal gjøre så det skjer!Hvordan har deres 2013 vært? 

Ha en super nyttårsfeiring!

Hei og riktig god morgen alle sammen! 

Håper julen har stått opp til alle deres forventninger og at dere har gjort masse gøy og kost dere med deres nærmeste. Jeg for min del har kost meg kjempe masse med familien, vært med kjæresten, vært på fest, slappet av, rett og slett kost meg skikkelig. Idag har jeg ikke store planene, jeg skal spise middag med familien, så skal jeg møte John litt senere. Blir nok ikke så store festligheter på meg i dag, jeg er nok en av få på min alder som skal tilbringe nyttårsaften med familien. Jeg tenker å vise dere antrekket senere i kveld, eller i morgen. Jeg skal se hva jeg rekker. 

Happy new year!Happy new year!♡

New year ....Celebrate all night

Håper dere alle får en super nyttårsfeiring!

Skattejakt

God kveld dere ! Idag har jeg bare ligget på latsiden, gått en liten tur, byttet på sengen, ligget enda mer på latsiden, spist god mat og vært med kjæresten. Deilig med en helt rolig dag i julen, selv om 1.juledag egentlig kanskje er den dagen mange ikke er på noe familieselskap så har vi hatt den dagen idag. Noe som jeg trengte, var så deilig å kunne sove lenge idag og ikke måtte tenke på å ordne seg.

Forresten så var jeg også på skattejakt for å finne den ene julegaven min i år, kan fortelle dere litt mer om det senere da jeg tenker å vise dere noen av julegavene jeg fikk i år.

I morgen har jeg ikke så mye planer, får se hva dagen bringer. Vet at jeg i alle fall skal en liten tur på Maxi siden jeg må bytte et skjørt jeg fikk til jul. Hva er deres planer for morgendagen ?

Jeg håper alle får en god natts søvn, så blogges vi i morgen!

Ha en fortsatt god jul, alle sammen!

Hei og fortsatt god jul til dere alle ! Håper dere har en strålende 2. juledag så langt og at julaften sto opp til alle forventninger, og at dere hadde en fin 1. juledag i går. Jeg har i alle fall kos meg veldig så langt denne julen. Det føles ut som en evighet siden jeg oppdaterte dere sist, det er bare to uker siden, men det er altfor lenge. Idag har jeg ingen spesielle planer, skal bare slappe av og gå en liten tur. Ellers skal jeg rydde litt på rommet fordi det ligger gaver utover hele gulvet. Fikk så utrolig mye fint, men den fineste gaven må nok bli fra kjæresten ♥ kan vise dere litt senere. 


Dette var antrekket på julaften, som dere kanskje ser på bildet hadde vi gaver utover hele hagestuen. 


Dette er fra i går, da hadde vi julelunsj. Hadde på meg en nydelig kjole som jeg fikk av Karina til jul, elsker den. 

Nå skal jeg gå en tur med mamma, så lover jeg at vi snakkes senere i kveld. ha en super strålende dag videre, og en fortsatt god jul ♥

Fransk twist og café

God ettermiddag dere! Nå sitter jeg på bussen, skal møte noen venniner også skal vi på café, suuper koselig! Har ikke vært med dem på en god stund nå, så det tror jeg blir veldig bra. På skolen idag har vi hatt "juleverksted" , hvor det var fem ting vi kunne velge mellom, jeg valgte den hvor man kunne lage hjerter i hår, så vi har nå begynt å lage en litt ala "show-frisyre" tror resultatet kommer til å bli drit bra, og jeg gleder meg til å vise det til dere.

Fant dessverre ingen eksempler på hjerteformet hårfrisyre, men her er en annen oppsett jeg har satt opp på skolen , kalt fransk twist.

Ha en super torsdag videre !

Good night

Tenkte å stikke innom for å ønske dere god natt, mange fikk nok store øyne nå. Men siden formen ikke er helt på topp så tar jeg kvelden tidlig idag, synes det er deilig jeg. Det å få noen timer ekstra søvn er noe jeg setter veldig pris på. Skulle egentlig være med pappa på spinning idag, men det ble dessverre ikke noe av, så det får jeg heller ta igjen senere. 

Sleeping ($_$)

Untitled Good night world🌃

Good night Moons forever

God natt dere, sov godt alle sammen! I morgen er en ny dag, og forhåpentligvis nye muligheter, skoledagen i morgen tror jeg blir ganske bra, liker onsdager veldig godt som jeg har skrevet til dere før. Håper ikke dere synes jeg er riv ruskende gal som legger meg så tidlig, og håper ikke jeg er den eneste som synes det er godt? 

Positive tanker på vonde dager

Det å finne positive tanker på vonde dager kan være så vanskelig. Å finne lys på mørke dager ser kanskje uendelig vanskelig ut, å smile på dager du helst vil gråte er ikke alltid så lett. Vi alle har slike dager, og på slike dager hjelper det kanskje å se på bilder som gjør deg glad. Derfor tenkte jeg å vise dere litt bilder som gjør meg glad, og som kanskje får meg til å i alle fall dra litt på smilebåndet da jeg aller helst har lyst til å gjemme meg å gråte. 


Dette må være mitt absolutte favorittbilde om dagen, det får meg til å smile og det gjør meg glad! Alle bilder av John gjør meg egentlig veldig glad, men det er noe spesielt ved dette bilde som gjør at jeg bare må smile! Det er ikke bare bildene av John som får meg til å smile, men hele han for han er så fantastisk skjønn! 

                                                      Farger - frukt - utflukter - folk - dyr - smil - alt dette får meg til å smile

                    Ellers finner jeg glede i musikk, familie, venner, kreativitet, klær og kanskje mest av alt kjæresten min!
Har dere noe som gjør dere ekstra glad? Kommenter det gjerne under her, kanskje har vi også noe til felles? 

 

 

Winter wonderland

Huff, jeg blir nesten flau over denne forferdelige dårlige bloggingen. Nå er jeg nødt til å skjerpe meg for dette er rett og slett ikke annet enn flaut. Helgen har gått til avslappning og kjærestekos. Neste helg blir litt annerledes, men det kommer jeg tilbake til. Var ferdig tidlig på skolen idag, noe som var kjempe deilig. Bortsett fra at jeg var så kald da jeg kom inn døra hjemme at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Noen har ikke hørt om ullsokker og boblejakke. Man får lide for skjønnheten, neida. Nå må jeg få rævva i gir for jeg lovet pappa å vaske da jeg kom hjem. 


Elsker at vinteren endelig har kommet, det er jo så mye kosligere ute nå. Litt lysere på kvelden og på morningen, jeg synes vinteren og snøen er så fantastisk fin. Tenk at det bare er 15 dager igjen til juleaften, gleder meg til det lukter mat og kaker i hele huset, og at ribba og alt det andre gode står på bordet. Det går jo også veldig fort til nytt år også - og i år skal jeg sette meg noen nyttårsforsetter for det er noe jeg ikke har vært så flink til og om jeg først har laget meg det så har jeg helt glemt av de, men slik skal det ikke bli nå. 


Håper dere får en knall mandag! ♥

Sushi og The Carrie Diaries

Hei alle !

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og bare slapper helt av. John har dratt ut med jobben så i kveld skal jeg bare slappe av , ta ansiktsmaske, lakke neglene, spise sushi og se på the carrie diaries. Egentlig ganske deilig å ha noen sånne lørdager også, bare slappe av og kose seg i sitt eget selvskap, selv om det blir kjedlig i lengden. Før idag var jeg og John en tur på maxi fordi han skulle ha noe å ha på seg i kveld, og det ble en dødsfin skjorte! Nå skal jeg sette på the carrie diaries så kan jentekvelden min bare begynne! Håper dere får en super lørdag!


Hva er deres planer denne lørdagen? 

Det er heeelg!

Det er fredag dere, og det betyr helg! åh, for en deilig følelse det er. Denne helgen har jeg absolutt ingen planer, noe som egentlig er like greit. Deilig å ha en rolig helg etter en litt små stressende uke. Ble ferdig med tegningen min idag også, og ble faktisk ganske fonøyd. Senere i kveld kommer kjæresten regner jeg med, så det blir nok en helt vanlig rolig fredag med rakfisk♥ mmm. Hadde tenkt til å ta antrekksbilder til dere idag, men ettersom det var mørkt før jeg kom hjem ble det litt vanskelig. 
Håper dere alle får en helt super helg! Og koser dere masse. Det skal i alle fall jeg prøve på ♥

Julepynt og smålig julestemning

Idag på skolen har vi fortsatt litt på tegneoppgaven, tror jeg er den eneste i klassen som ikke ferdig enda. Så jeg er nødt for å bli ferdig i første økt i morgen. Ellers har vi laget litt julepynt og pyntet klasserommet i dag, det ble kjempe koselig selv om det kanskje ble litt mye. Elsker å pynte til jul, det er jo så fantastisk koselig, og dagen ble enda bedre da det begynte å snø midt på dagen idag. Uheldigvis ble det mildvær nå på ettermiddagen og det begynte nesten og regne, men nå tror jeg det snør litt igjen. Håper for all del at snøen ikke går bort allerede nå da den akkurat har lagt seg. Kjære snø, slutt å være så beskjeden, du kan dale ned i bøtter å spann! 


Denne stjernen må sannsynligvis være noe av det verste jeg har vært med på, så mye jobb og utrolig vanskelig. Men regner med at det kanskje er lettere da man har gjort det et par ganger. Jeg ble så sint at jeg holdt på å rive den i stygger og gi opp flere ganger, men jeg er glad for at jeg ikke gjorde det da jeg fikk det til til slutt. 

Nå er jeg nødt for å øve litt på en naturfagsprøve som jeg skal ha i morgen. Ha en super torsdag!
Hva synes dere om julestjernen? 

Dagens antrekk

Håper dere har hatt en super onsdag så langt, det har i alle fall jeg. Liker onsdager kjempegodt for tiden fordi vi har frisør hele dagen. Senere i dag har jeg egentlig ikke så store planer, skal slappe av og gjøre litt lekser i alle fall. Også skal jeg be om at det snart snør. For jeg trenger virkelig snø snart , det er jo så koselig og det blir absolutt ingen jul uten snø. Men får vel være fonøyd med julemusikk, julegave innpakking, laging av julepynt og pynting enn så lenge. Nå skal jeg hjelpe pappa med å lage middag, så her får dere dagens antrekk


Bik Bok Jakke og kjede - Gina Tricot cardigan - H&M Skjørt og hatt - DNA SkoHva synes dere om dagens antrekk?

Monsteret fra mitt verste mareritt

Håper alle kan ta seg noen minutter å lese innlegget jeg publiserte før i dag om mobbing, og eventuelt kommentere deres synspunkter! Dere finner innlegget her her her og her


På skolen nå driver vi med en tegneoppgave som heter monsteret fra mitt verste mareritt. Dette går ut på at vi først skal lage en kollasj av forskjellige dyr som til slutt skal se ut som et monser, etter vi har gjort dette skal vi tegne det. Jeg er litt usikker på hva jeg synes om oppgaven, og jeg vet ikke helt om monsteret mitt er sånn kjempe skummelt. Ikke er jeg så veldig flink til å tegene heller, så det er ganske vanskelig. Men hei, jeg går jo på skole for å lære, og for å bli flinkere. Så denne oppgaven er sikkert ganske nyttig og det er helt klart bedre enn å drive med andre fag. Tenkte dere kunne få se resultatet så langt så dere skjønner litt mer hva jeg snakker om, synes egentlig dyret\monsteret mitt ser litt teit ut. Men nå skal jeg slutte å klage, og heller tenke på det positive ved denne oppgaven - for jeg lærer faktisk utrolig mye av den, og jeg føler selv at jeg allerede har blitt litt stødigere med blyanten og litt flinkere til tegning. 


Hva synes dere om resultatet så langt?

 

Mobbing er ikke kult

Kjære alle jenter, og gutter også for den sags skyld som mobber fordi de tror det er tøft og til de som mobber selv om de ikke tror det selv. Vær så snill å prøv å ha litt mer respekt for andre mennesker. Bare fordi de ikke ser like ut som akkurat DEG betyr ikke det at du har den rett til å mobbe dem, det betyr ikke at du er så mye bedre enn dem. Og hva hjelper vel deg ved å mobbe andre? Sannsynligvis ikke en dritt.

Jeg har også vært den som kanskje har snakket litt stygt om noen bak ryggen dems, og sånne ting. Og det gjør meg ufattelig flau, det er kjempe pinlig å innrømme dette for dere. For det hjalp meg jo ingen verdens ting, jeg følte meg jo ikke bedre selv av den grunn. Jeg har også vært mobbeofreret og mobbing vil jeg påstå er en av de verste tingene som kan skje en person, jeg unner ikke min verste finende å bli mobbet en gang for jeg vet selv hvor jævlig det kan være. Det å mobbe andre for å prøve å få bedre selvtillit selv hjelpen ingen! Jeg slet selv med søvnløse netter og det var dager jeg ikke klarte å dra på skolen, det eneste jeg klarte var å ligge i sengen å gråte. Og det er det ingen som fortjener, og hva hadde vel jeg gjort så jeg fortjene å bli mobbet, så jeg fortjente å ha søvnløse netter, jeg var redd for å gå ut for jeg var redd for å møte på enkelte personer. Jeg fikk også ofte høre hva som var feil med meg av en person som sto meg utrolig nær, og jeg skjønner ikke at jeg holdt ut så lenge som jeg gjorde. INGEN FORTJENER Å HØRE HVA SOM ER FEIL! Jeg kan ikke noe for at jeg er født slik jeg er. Men jeg er så heldig at jeg også har hatt andre rundt meg og at jeg har fått andre rundt meg som jeg faktisk kan stole på.

Det som irriterer meg nå er at om jeg er på et kjøpesenter for eksempel så klarer jeg ikke å legge det bak meg, for hver gang folk snakker stygt om noen, eller om noen ser på meg for å så le så er det ofte het føler det er rettet direkte til meg, selv om personen(e) som lo kanskje ikke tenkte over at de så på meg engang. Og slike ting unner jeg ikke noen. Heldigvis har dette blitt bedre nå.

MOBBING ER IKKE KULT! Det er rett og slett en skam og man burde være så utrolig flau om man er den som mobber andre. Mobbing kan komme i flere former, og du vet ikke hva en person synes er greit eller ikke. Innad en vennegjeng kan det også oppstå mobbing fordi man kanskje ikke kjenner hverandre godt nok og man prøver seg på en liten morsom en som du tror den andre synes er greit fordi hun eller han ler av det en gang, men når dette fortsetter hver dag - mener dere da at dette er greit? Tenker dere ikke over at en person kan bli såret? Tenker dere bare på dere selv?
Så vær så snill å begynn å tenk over hva dere sier før dere sier noe for du vet ikke om en person kan bli såret av det, og mange sliter også med andre ting dessverre og da er det ikke sikkert personen tåler så mye som du kanskje tror. Mobbing gjør meg så sint, fly forbannet og lei meg at jeg har ikke ord!

Jeg er sterkt imot mobbing og det håper jeg du er også! For mobbing er ikke greit, uansett hvilken form det kommer av. Mobbing er rett og slett flaut

Du er deg, og du er vakker! Alle er vakre på sin egen måte, og ikke la noen andre prøve å si noe annet! Vi alle er skapt forskjellige!

Kalender til kjæresten

I går var det jo 1. Desember og det betyr nedtelling til jul og kalender for mange. I år laget jeg kalender til kjæresten for jeg synes det er så koselig å pusle med litt småting, også er det jo også veldig koselig å glede andre. Kalenderen jeg har laget er kanskje ikke den mest spennende, men det er vel tanken som teller.

Fikk ikke hengt på alle pakkene for da hadde den brukket sammen. Er det flere av dere som også har laget kalender til kjæresten eller noen dere er glade i? Og i så fall bruker dere mye penger på den? Ha en fortsatt fin mandag.

Bursdagsfeiring

Sitter fortsatt hos søstern min, feiringen er over, men vi har blitt bedt på middag i tillegg. Kjempe koselig! Heidi hadde laget deilige smørbrød i dag, og jammen får vi hjemmelaget pizza også. John og Theo sitter å leker med Play-Doh nå, ser ut som de koser seg veldig.

Mmm, kjempe deilig! Hva har dere gjort idag ?

Første søndag i advent

Hei alle sammen !
Nå er jeg på vei til søstern min på bursdag, samboeren hennes hadde bursdag her om dagen. Så gratulerer så mye med dagen!
Idag er det jo også 1. Desember og første søndag i advent. Nå mangler bare snøen, har en liten høst eller vår følelse idag og det er jo absolutt ikke riktig. Gleder meg så utrolig mye til snøen kommer slik at det blir litt lysere ute, slik at jeg kan kjøre på ski, base i snøen med tanteungene mine og utrolig mye annet.

Litt advent har det også blitt i heimen, det første lyset skal tennes i efta/kveld. Håper dere alle får en fin første søndag i advent og en super første desember. Og ellers også en super og ikke alt for stressende julestri.

-Er det snø hos dere?Jeg heter Camilla, er 17 år og kommer fra en liten plass som heter Løten. Jeg er veldig opptatt av mote, og det er det du kommer til å få se mest av på bloggen min, samt hverdags innlegg, og andre ting som faller meg inn og som interesserer meg. Håper du vil følge meg på denne bloggen!

arkiv

 • Juli 2014
 • April 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits