Misunnelsen tar over.

Nå har jeg lest så ufatterlig mange kommentarer, blogginnlegg, facebook statuser og twitter oppdateringer over hvor feil det er at Caroline Berg kanskje bedre kjent som fotballfrue ser smashing ut fire dager etter fødsel. Det finnes ikke noe som er riktig eller galt for vi alle er født forskjellig, med forskjellig kroppsbygning. Og i mange tilfeller kan vi ikke noe for hvordan vi ser ut. Nå har deg seg jo slik at Caroline er glad i å trene og spise sunt, og jeg synes absolutt ikke vi burde angripe henne av den grunn. Vi burde faktisk unne henne det, jeg hadde aldri i verden klart å trene så mye som Caroline og jeg hadde i alle fall ikke klart å ha et like sunt kosthold. Det er rett og slett misunnelsen som tar over. 

Mange sier jo også at alt ved Caroline irriterer dem, men se sier ikke hvorfor. De fleste har sikker heller ingen grunn til å irritere seg over henne, men som jeg skrev så er det misunnelsen som tar over. Hvorfor kan vi ikke bare være glade på andres vegne, og være fornøyd med at vi ser ut som vi gjør, og om vi ikke er fornøyde så kan vi i alle fall prøve å gjøre noe med det. Om man føler seg lubben eller tykk så kan trening hjelpe på selvfølelsen, og er man tynn kan også trening hjelpe for å bygge muskler. Det hjelper ikke å rakke ned på andre for å få bedre selvfølelse, for den gode selvfølelsen du får da varer bare i noen sekunder, så føler du deg like dårlig etterpå. Så unn andre å se bra ut, og føler ikke du deg bra så prøv heller å gjøre noe med det, enn å rakke ned på andre. Det finnes ikke noe som er riktig eller galt, for vi alle er født forskjellig og det å bli forbannet på Caroline siden hun ser smashing ut fire dager etter fødsel er bare uakseptabelt. Hvorfor kan vi ikke unne andre å se bra ut. Kan vi ikke heller være fornøyd med den vi selv er. For i de aller fleste tilfeller kan vi ikke noe for hvordan vi ser ut, ingen av oss er like. 

Er dere enige? 

Hjemmelaget leppepomade

Her om dagen laget vi leppepomader i naturfagen, så jeg tenkte jeg kanskje kunne dele oppskriften med dere! Det er kjempe enkel og veldig morro, kanskje en fin liten julepresang eller en annen gave. Du kan også lage dine egne etiketter, og skrive på ingrediensene. Jeg valgte å lage noen litt på kanten etiketter, bare for morroskyld. Læreren lo også godt av det.

Du trenger
10 g kokosfett
5 g bivoks
20ml rapsolje

Dette tar du i et vannbad til det har smeltet helt sammen og du ikke ser at det er flere sorter.
-så kan du eventuelt tilsette farge og lukt. Jeg har tatt i leppestift og peppermynte!

30.11.2013

God lørdags morgen alle sammen! 

Nå har jeg akkurat våknet, og skal snart vekke kjæresten før vi spiser frokost, ordner oss og tar en tur på maxi for å gjøre noen ærend. Ellers får vi se hva resten av dagen og kvelden bringer. Er bedt på jentekveld i dag også, så skal vel en tur dit. Har blitt ganske sliten igjen, så orker ikke all verden om dagen, og jeg sovner utrolig tidlig. Dette er utrolig irriterende da jeg følte meg kjempe bra en stund. Men dette er vel sånn som går opp og ned, jeg blir bare så sliten av å være så sliten.  Hva er deres planer for dagen?


Har noen innskjøp jeg skal vise dere også, så skal jeg prøve å få tatt antrekksbilder til dere idag!
Ha en fantastisk lørdag dere!

 

Det er lov å kjøpe så mange man vil

God morgen alle sammen ! Jeg beklager for utrolig lite blogging denne uken, men det er en del ting som har skjedd. I går var jeg igjen på skolen fordi vi skulle øve på en dans vi skal ha i gymmen idag, og da vi var ferdige med å øve gikk jeg på Maxi for å møte mamma for å ordne litt ting til jul. Kosa meg også med å pakke inn julegaver da jeg var hjemme igjen, så følte for litt bloggfri i går.

Etter at vi hadde vært på utrolig mange butikker for å lete etter sjokoladekalender sa mamma da vi stoppet utenfor kiwi at hun skulle ha alle som var igjen! Jeg trodde først at hun ikke mente det, men der tok jeg feil.. Haha, tror kassadama begynte å lure litt, men som mamma sa "det er lov å kjøpe så mange man vil"

Etter skolen idag skal jeg å se på de jeg gikk i klasse med i fjord spille teater, gleder meg kjempe masse!
Ha en super dag dere! Er det forresten fler enn mamma som har handlet sjokoladekalender?

Dagens planer

Heidere!
Det blir ikke noe blogging før i kveld siden jeg har planer etter skolen. Jeg og Martha skal på maxi for å se etter litt julegaver og slikt. Og etter det har jeg kanskje planer om å trene, før kjæresten kommer en tur i kveld♥  Håper på å snart bli ferdig med julegavene, men det er litt vanskelig når ikke John sier hva han ønsker seg - ikke har jeg noe julestemning heller så håper på at snøen kommer så fort som overhode mulig. Ellers denne uken må jeg øve på en dans som vi skal vise på fredag og jeg må få gjort litt lekser.


Ha en super dag alle sammen! Hva er deres planer for dagen?

Svar på noen spørsmål

 Hvilken linje på videregående?

-Jeg går på Design og Håndverk, og neste år har jeg tenkt å gå videre til frisør og etter hvert utdanne meg som stylist. Og kanskje jobbe bak et teater.

Hvor lenge har du blogget?
-Det er jeg faktisk litt usikker på, bloggen en stund på en annen blogg før jeg opprettet denne i 2012

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo?
-Litt usikker på hva du mener med det, men jeg kan sikkert prøve å få gjort det.

Elsker stilen din, kunne du lagt ut liste om hvor du kjøper klær fra osv?
-Tuusen takk! Jeg kjøper klær fra overalt egentlig. Mest på h&m, cubus, bikbok, og andre kjedebutikker. Og en liten hemmelighet : Jeg kjøper nesten alle klærne mine på salg. Jeg er sikker på at 3\4 av alt jeg har i skapet er kjøpt på salg.Hvor høy er du?
-Jeg er rundt 173 cm høy. 

Hva er favorittplagget ditt?
- Jeg kan lage en video eller et eget innlegg om hva mine favorittplagg er.

Hva inspirerer deg ?
-Jeg bli inspirert av folk på gaten, på skolen, bloggere, blader ? egentlig alt jeg kommer over.

Nevn 5 ting om deg selv ?
-Jeg har operert i foten
-Jeg spiser havregrøt hver morgen
-Jeg shopper nesten alt av klær på salg
-Jeg har 5 tantebarn
-Jeg går helst i skjørt eller kjoleHvorfor startet du å blogge ?
-Jeg startet å blogge for å kanskje kunne inspirere andre, for å dele mine meninger, for å ha et sted å samle tankene mine. Rett og slett bare for å få ut det jeg hadde på hjertet. Jeg synes det er gøy å skrive og ta bilder, selv om jeg har vært litt dårlig på det i det siste siden jeg ikke har hatt tid.

 Hvis det er noe mer dere lurer på er det bare å spørre, så svarer jeg så fort som mulig.

Min nye jakke

åh, er så glad for at jeg kjøpte denne jakken i går. Har sett på noe lignende lenge, men jeg har så mange jakker så har ikke orket å bruke 7-800 ,- på en ny jakke, men jeg fant denne på salg i går. Den var satt ned fra 699 til 149 ! Jeg trodde egentlig ikke det jeg så , så jeg var nødt til å gå å spørre om det var sant. Herlighet så glad jeg er nå. Jakken er jo perfekt. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte med en til mamma også, men jeg må uansett på maxi i gjen i løpet av uken å få fikset litt julegaver, så da skal jeg se om det er igjen noen da. Nå skal jeg straks gå bort en tur til bestemor, ellers har jeg ikke store planer denne søndagen. Været er nydelig idag, så jeg må prøve å fa tatt litt bilder. Hva er deres planer for dagen?


Ha en flotters søndag! Hva synes dere om den nye jakken min?

Sushi for lunch

Så utrolig deilig det var med sushi til lunsj idag. Kjempe koselig var det også. Vi var en tur på maxi etter vi hadde spist så da fikk jeg handlet litt julegaver og en superfin jakke til meg selv som jeg tenker å vise dere i morgen. Nå er det straks middag, og pizza står på menyen i dag. yummie♥ Kjenner at jeg savner kjæresten litt også selv om jeg så han i går. Men det er så godt å ligge i armkroken i helgene. hihi. jeg er vel ikke den eneste som har det sånn. Nå skal jeg gå å hjelpe mamma litt, så skal jeg bare slappe av resten av kvelden. 


mmmm, helt fantastisk !♥ Tror fritert skampi er min favoritt. 
Ha en fortsatt fin lørdag! Hva er deres planer for kvelden?

Dagens antrekk

Idag er det grått ute, men det gjør egentlig ingenting for jeg synes det er koselig siden det er kaldt og rim i tillegg. Hadde vært et pluss om det hadde vært snø da. Men nå skal jeg straks gå ned til bussen, så skal jeg møte Maren for vi skal ut å spise lunsj. Tror det kommer til å bli kjempe koselig, det blir sushi og jeg tror virkelig ikke noe annet kunne smake bedre akkurat nå ♥ Hva er deres planer for dagen? 


H&M Skjørt og genser - BikBok smykke - Jeffrey campbell sko


Nå skal jeg ordne meg ferdig før jeg går ned til bussen, ha en fin lørdag! 
Hva synes dere om dagens antrekk?

DIY: dronningsmykke

Sliter du med julegavene i år? Hva med å lage noe selv? Disse smykkene kan kanskje være den perfekte julegaven for mor eller søster i år. Jeg har selv laget både armbånd og smykke til mamma, og hun ble så glad at hun holdt på å begynne å gråte. Det er så koselig å glede andre, og hjemmelagde ting kan være utrolig koselig om det er gjort ordentlig. Jeg synes smykkene er kjempe lekre, og de er heller ikke så vanskelige å lage ! 

Hvis dere er intresserte kan jeg lage et innlegg om hvordan man lager disse lekre smykkene!

Resultat : Cupcakes

Som sagt så bakte jeg cupcakes på torsdag, og de ble overraskende fine. jeg ble storfonøyd. Lagde marsipanroser og noe som skulle minne om greske søyler til pynt - siden det skulle være inspirert av nyklassisismen \ empire. Det virker som om de falt i smak hos de andre også. Så det er jo kjempe bra. Jeg brukte oppskrifen til Marthe Borge som du kan finne her. Jeg synes de ble kjempe gode og jeg tror sannelig jeg skal ta meg en senere som litt fredagskos. Jeg var egentlig bedt på jentekveld i dag, men jeg føler meg altfor sliten derfor dropper jeg det. Så i kveld blir det hjemme kveld alene, siden John har dratt bort for helgen. 

           

Laget også dette fatet på skolen i går, synes det ble kjempe fint og det passer også veldig bra til cupcakesene♥
Hva synes dere om resultatet? 

Barnevakt og Yocotana

Nå er jeg hos søsteren min , og har akkurat inntatt et deilig måltid. Yocotana sto på menyen idag , kjempe godt . Dere som ikke har smakt det før bør definitivt prøve det. Jeg og John sitter barnevakt for Theo i kveld, utrolig koselig. John og Theo sitter for øyeblikket å bygger med Lego/duplo på gulvet. Cupcakesene fallt forresten også i smak idag tror jeg. GLEDER meg til å vise dere resultatet. Om ikke så lenge skal jeg finne litt melk til Theo før det er natta. Tror de koser seg veldig på gulvet der de sitter.

Ha en fin torsdag!

Dagens antrekk

Idag var det rim på bakken og kaldt ute , endelig ♥ Mamma sa til meg i dag tidlig at det var kladt, men jeg tenkte ikke så mye over det, så jeg kledde meg kanskje ikke så veldig varmt, men jeg holdt ut. Nå er jeg nok på butikken, eller så driver jeg og baker , for dette innlegget er forhåndsskrevet. Gleder meg til å vise dere resultetet av cupcakesene(?) 


Bruktbutikken jakke - cubus skjorte - gina tricot skjørt - glitter skjerf - dr.martens sko
Hva synes dere om dagens antrekk?
Ha en super onsdag videre 

A giant cup of tea, and a wrap

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med en gigantisk kopp med te og en smakfull hjemmelaget wrap. namnam♥ Jeg er nesten akkurat kommet hjem fra skolen, og planen var egentlig at Anna og Amalie skulle være med meg hjem fordi vi skal lage cupcakes til prosjektet vi driver med, men så kunne ingen av de allikevel så da baker jeg heller alene senere idag - og jeg gleder meg. Synes egentlig det er utrolig koselig å bake, så håper bare at resultatet blir bra. Heldigvis så skal John helpe meg litt da. Jeg var ute for å ta noen antrekksbilder til dere i stad også , så følg med i løpet av ettermiddagen! 


mmmmm♥

Hva er deres planer for dagen?

 

Prosjekt oppgave - kjole av plast og papir

På skolen idag har vi fortsatt med prosjektet som jeg snakket om tidligere, jeg var bombesikker på at vi ikke kom til å bli ferdige, men nå er jeg sjeleglad. Vi ble ferdige og resultatet ble kjempe bra ! Jeg er i alle fall storfornøyd og det virket det som om lærerne var også - alltid litt ekstra stas å høre at lærerne synes det blir bra. Så nå håper jeg på en god karakter. Kommer til å bli kjempe skuffet om karakteren blir dårlig. Men det er vel lov å bli det da man har jobbet så mye med en ting.

Kjolen er laget av bare plast og papir. Jeg beklager for at det er mobilbilde, kan se om jeg får tatt en litt bedre en annen dag! Har dere gjort noe lignende? Ha en strålende tirsdag!

Chai latte

Nå sitter jeg hos søsteren min og drikker en deilig kopp med Chai latte, denne Chai latten får jeg skikkelig julestemning av. Rett og slett fordi den smaker jul og nellik - namnam. Ellers idag har jeg vært på skolen, før jeg så dro ned til byen å møtte søsteren min. For å gjøre noen ærend, vi fikk ikke gjort alt vi skulle, men vi får ta det igjen senere. Kjempe koselig var det uansett!

Er dere glad i Chai latte?

Mandags morgen!

Da er det mandag og jeg er tilbake på skolebenken. Etter en langhelg var det ganske vanskelig å stå opp, men sånn er det vel for alle. Ny uke, betyr nye muligheter - er det ikke det dem sier? Jeg er i alle fall nødt til å få trent litt for det ble litt lite den uken som gikk, ellers har jeg ikke så store planer denne uken, skal være barnevakt en dag og jeg må prøve å få gjort litt lekser. Jeg bleklager for null blogging i går, og det synes på stratistikken. Jeg følte for en bloggfri søndag. Helgen har gått med til kino, avslappning, god middag og kjæreste kos! Hva har dere gjort i helgen?

 Ha en fantastisk uke alle sammen!

Dagens antrekk

Det gjelder å sette sitt eget preg over ting, jeg fant igjen en gammel topp i klesskapet mitt idag og den er egentlig litt for søt for min smak, men jeg tror sannelig den kommer til å bli brukt litt alikevel. Har prøvd meg frem litt og det er et antrekk jeg gleder meg kjempe masse til å bruke i julen i alle fall. Selv om toppen kanskje ikke er så "julete" men fin er den ♥ føler meg litt som et sukkerspinn idag, med et preg av meg selv. Håper dere liker det! Jeg tror jeg liker det, og jeg liker å skille meg ut - og det håper jeg dere tør også ! 


KappAhl Cardigan - Gina Tricot Skjørt - Dr. Martens Sko . Toppen vet jeg desverre ikke hvor er fra

Håper dere har en fantastisk lørdag! Jeg for min del skal bare slappe av idag, eller jeg har i alle fall ingen planer foreløpig. 

Hva synes dere om dagens antrekk?

Carrie

Som sagt var jeg på kino i går å så Carrie som er en Drama skrekkfilm. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om den jeg, for jeg synes den egentlig bare var rar. Og jeg synes heller ikke den burde ha gått under sjangeren skrekk. Filmen var asolutt ikke skummel, bare ekkel og rar. Men den var heller ikke dårlig, jeg synes det var en bra film. Men jeg hadde vel forventet meg en skikkelig skrekkfilm, så der ble jeg kanskje litt skuffet. Filmen handler om ei jente som heter Carrie White som oppdager sine magiske krefter, og moren hennes som er gal. Siden Carrie ikke har det så lett kan det være vanskelig å beherske sinne, og de magiske kreftene - noe som gjør at det ikke går så bra. Jeg merker nå at det høres ut som en eventyr film, men jeg vet ikke hvordan jeg hellers skal si litt om den uten å røpe for mye i tilfelle det er noen av dere som har tenkt til å se den. 

                            

Jeg vil tørre å påstå at filmen er verdt å se, selv om jeg ikke synes den kan regnes som en skrekkfilm.
Har du tenkt til å se Carrie, eller kanskje du har sett den? 

Vettskremt

Nå sitter jeg sikkert på kino, vettskremt som bare det. Neida, jeg gledet meg veldig til å dra idag, og håper filmen lever opp til forventningene. Jeg tenkte å skrive litt om hva jeg syntes om filmen i morgen, i tilfelle det er noen av dere som har tenkt til å se den. Og kanskje noen av dere ser den idag, i så fall vil jeg vite hva dere synes! 


Ha en fortsatt fin fredagskveld!

Dagens antrekk

Jammen ble det ikke opphold en liten stund så jeg fikk tatt noen helt greie antrekksbilder til dere i sted. Idag sludder, snør og regner det, og det er grått og skikkelig stusselig ute. Men vi får bare gjøre det beste ut av det. Idag hadde vel egentlig vært den ultimate dagen til å gjøre noen julegave ærender, men slik ble det ikke idag. Men det er i alle fall en fin dag å ligge under teppe på, med en deilig kopp te og en god film. I kveld er det som sagt kino som står for tur, og jeg gleder meg kjempe masse ♥


Bikbok Topp - Vero Moda Cardigan - H&M Skjørt - Dr. Martens Sko


Ha en fin fin fredag da skjønnaser! ♥

God Morgen!

Nå har jeg akkurat laget meg frokost og sitter i sofaen og bare slapper helt av. Utrolig deilig med en fridag, og ikke minst langhelg. Senere idag skal jeg kanskje være med Karina, og i kveld blir det kino. Jeg skal på premieren av Carrie, gleder meg virkelig. Selv om jeg pleier å bli livredd av skrekkfilmer i ettertid, veldig paranoid(?). Men koselig blir det uansett ♥ Kanskje har dere også fri idag?

Nå skal jeg snart ordne meg litt, så skal jeg se ann været litt å se om jeg får tatt anntrekksbilder til dere idag. Ha en fantastisk fredag! 

Hva er deres planer for dagen?

Spørsmålsrunde

ok, jeg setter i gang en ny spørsmålsrunde siden jeg aldri klarer å svare på de jeg har. Men nå lover jeg, så spør meg om alt du lurer på mellom himmel og jord. Jeg svarer på det meste, men lover ikke at det blir på video. Men vi får se. Jeg svarer i løpet av neste helg, eller da jeg føler det har kommet inn nok spørsmål - så kjør på med spørsmål ! Er det noe du lurer på ?

Dette burde ikke skje , uansett!

Her om dagen var jeg vitne til noe som absolutt IKKE burde skje. Vi har hørt flere skrekkhistorier rundt det, og det er ikke alltid det går så bra som denne gangen. Jeg snakker om at det var en som ble klemt i bussdøra. Det gikk heldigvis veldig bra denne gangen , men det spiller ingen rolle for det er nettopp sånne ting som absolutt ikke burde skje, men så gjør det det likevel. Det er jo rett og slett ikke bra. Tenk om det hadde vært en 5åring for eksempel , så tror jeg dette kunne gått værre. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si , det eneste jeg kan si er at slike ting absolutt ikke skal skje. For dette handler ikke om hvor vidt han fikk vondt eller ikke, og det handler ikke om hvilken aldersgruppe han var i , det handler om at bussjåfører må være litt mer varsomme slik at slike ting ikke skjer og slik at det ikke går værre enn det det gjorde denne gangen. Dette handler om at slike ting ikke skal skje , uansett!

Har du opplevd noe lignende?

Nytt design

Nytt design, det var jammen meg på tide. Men jeg trenger seriøst hjelp. Jeg klarer ikke å sette inn min egen header, er det noen som plis kan hjelpe meg? Da blir jeg evig takknemlig ♥

Takk på forhånd. 

Dagens antrekk

Idag har jeg tatt i bruk det nydelige skjørtet som jeg fikk av kjæresten min på lørdag. Hadde egentlig tenkt til å spare det til jul, men jeg hadde rett og slett ikke sjangs. Det er jo så fiiint ♥ På skolen idag har vi bare hatt frisør fag, hvor vi har lært å føne opp en frisyre. Ble litt kjedelig i lengden, men alltid gøy å lære noe nytt. Det høres kanskje enkelt ut, men det skal jeg love dere at det ikke var. Resten av dagen skal brukes til å rydde, gjøre lekser og slappe av. Hva er deres planer denne onsdagen? 

 


Vero Moda Kåpe - KappAhl cardigan - Jack Daniels topp - Cubus skjørt - Dr Martens sko

Hva synes dere om dagens antrekk?

Nylakkerte negler

Nå har jeg tatt meg fri fra leksene og lakkert neglene mine, føler meg mye finere med en gang da jeg har fått stelt neglene mine. Håper jeg ikke er den eneste? Snart kommer kjæresten, så da skal vi vel bare slappe av resten av kvelden. Jeg må rydde opp litt på rommet mitt også, blir fort rotete da man veksler mellom å bo hos mamma og pappa annenhver uke. Men akkurat nå er jeg mest klar for å innta sofaen og armkroken til kjæresten ♥

aww nails  Nails
Noel
| via Facebook Untitled

Bare litt inspirasjon siden det faktisk nærmer jul, åh som jeg gleder meg til jul. Med koselige julemiddager, deilig mat, familie, venner,kjæresten, julepynt , juletre og alt som hører julen til. En del av julegavene er også allerede i boks, men om noen av dere har noen tips til hva jeg kan kjøpe til kjæresten så tar jeg de i mot med åpne armer ! hihi. 

Dagens antrekk

Håper dere har hatt en fantastisk dag så langt! Min dag har ikke vært veldig innholdsrik, derfor er jeg nødt for å sette meg ned for å gjøre litt lekser nå. Vi har jobbet med prosjektet på skolen i hele dag, men ingen på gruppen var så ivrige på å jobbe, så vi har for det meste bare sittet å snakket. Men nå er jeg nødt for å jobbe med det, så vi blir ferdige. Men jeg har vært litt flink idag også, var ute å tok antrekks bilder til dere med en gang jeg kom hjem. Og nå vet jeg om en ting som skal settes opp på ønskelisten til jul, nemlig en fjernkontroll til kameraet. Hva synes dere om dagens antrekk? 

 

 
 H&M Hatt - Skappel genser - H&M skjørt  og strømper - Vero Moda skjerf og bluse - Bruktbutikken jakke

Nå skal jeg gjøre litt lekser, hva er deres planer for dagen?


Ny uke, nye muligheter

Da er vi i gang med en ny uke, og ny uke betyr nye muligheter. Har ikke så mye planer denne uken, skal prøve å få trent litt og gjort litt lekser. Vi har et ganske stort prosjekt på gang som er tverrfaglig, og det tar ganske mye tid, og vi har heller ikke mer enn to uker på oss før det skal være ferdig. Så håper vi rekker å bli ferdige og at det blir bra. På slutten av prosjektet skal vi også lage cupcakes og pynte dem, det er vel den delen jeg gleder meg mest til. Litt inspirasjon må jo til. Ha en fantastisk uke! ♥

Mi gusta mucho....♥ Cup cake ♡
Cute Sweet mother of cupcakes😍
Cupacakes Heah cupcake <3
Cupcakes Untitled
Food Porn | via Tumblr Cupcake

Hva er deres planer for uken?

Dagens innkjøp

Heidere ! Ang. innlegget jeg skrev at jeg skulle publisere for noen dager siden , så trenger jeg litt lengre tid på det-for jeg vil ikke at noen skal missforstå og da trenger jeg å tenke nøye gjennom hva jeg skriver. Uansett, idag har jeg og John vært en tur på maxi og slikt. Kjøpte meg ikke så mye, men fikk et skjørt av John som jeg har ønsket meg utrolig lenge, hihi han er verdens beste ♥ Etter vi kom hjem har vi egentlig bare slappet av, snart er det klart for taco. 

Dette er hva som fikk bli med meg hjem idag, alt fra cubus. Disse trusene er himmelske, og skjørtet er perfekt! ♥

 

Ukens sitater

Husker dere før? Da det var så populært med engelske sitater, du fant dem over alt. Vel, jeg husker i alle fall det utrolig godt. Og jeg hadde drøssevis av dem overalt. Alle skolebøkene mine, over alt. Det var overfylt av engelske og norske sitater. Men når jeg tenker meg om, så gir jo mange av dem ufatterlig mye mening. Så jeg tenkte jeg skulle begynne med ukens sitater, det kan hende det er mange av dere som synes det er "Så fjor årets" vel, jeg synes det er veldig koselig med sitater. Nå skal jeg sette meg godt til rette og skrive et ganske meningsfult innlegg, i alle fall synes jeg det er veldig meningsfylt. Så følg med i løpet av kvelden.Vel kanskje ikke alle gir like mye mening, men de er i alle fall veldig søte ♥
Hva synes dere om sitater? 

I need some new inspiration

Nei dere , nå er det slutt på denne motbydelige dårlige bloggingen min. Fra og med i morgen må jeg prøve å bli flinkere. Jeg må begynne å planlegge litt mer, skrive ned ideer til innlegg da det dukker opp og bli flinkere til å ta bilder, jeg hater å love meg selv slike ting derfor skal jeg prøve i stede for å love. Fra og med i morgen skal jeg prøve å bli flinkere til å ta antrekksbilder for jeg vet selv hvor mye jeg elsker å se det på andres blogger, og en blogg blir best da man skriver om det man liker best. Etter mye om og men kom jeg meg også på skolen idag, men det ble noen tårer ved frokostbordet for å si det sånn. Og kall meg gjerne teit for det, men er man dønn sliten og egentlig ikke orker noen ting er det vanskelig å holde tårene inne. Det er så mye bedre å få dem ut, enn å sitte med en stor klump i halsen hele dagen, er dere ikke enige? ♥Nå skal jeg bare fortsette å slappe av, kjeder meg egentlig helt forferdelig mye. Men som mamma sier "Det er sunt å kjede seg en gang i blandt" Og desuten tror jeg at jeg har godt av å bare slappe av litt. Hva er deres planer for kvelden?

Grønnsaker, dip og Top model

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, på skjermen snurrer Top Model UK. Ved siden av meg står en kopp med deilig te, en skål med dip og litt herlig grønnsaker. Kanskje det ikke var så ille å være syk allikevel. Men formen er heldigvis mye bedre. Men jeg kjenner at sengen kommer til å kalle veldig tidlig idag, men jeg synes det er deilig jeg - og legge seg tidlig og føle seg opplagt dagen etter.

Jeg beklager mobilbilder, men jeg orker ikke å røre meg en meter akkurat nå, håper dere tilgir !

Hva gjøre dere denne mandagskvelden?

Hjemmedag

Idag har jeg vært hjemme fra skolen, og for å være ærlig så er det noe av det kjedligste jeg vet. Man får liksom ikke gjort noen ting. Greit nok at det er godt å slappe av - men det er da vel ingen som liker å være syke. Trene skulle jeg gjøre idag også, for idag hadde jeg faktisk tid. Men da får jeg vel prøve å sette av litt tid i uka da. For i morgen så skal jeg på skolen igjen, det er ikke snakk om at jeg skal ligge i sengen, og gjøre ingenting. 


Beklager for arkivbilde, men jeg føler meg ikke så fresh idag. heh

Flere enn meg som har hatt hjemmedag idag? ♥

New in

Bestemor hadde kjøpt et par bomkjøp, derfor fikk jeg det og det er faktisk ting som jeg kunne ha kjøpt selv. Lua på bildet har jeg kjøpt selv da. Men ja, det er faktisk litt merkelig for det er masse masse klær i klesskapet til bestemor jeg faktisk kunne ha tenkt meg selv, i alle fall mange av skjortene hennes, håper det ikke bare er jeg som titter i klesskapet til bestemor å ser om jeg finner noen skatter inni mellom? Ha en fin søndag videre ♥


Skjorte fra Cubus Genser fra ? Lue fra H&M

Hva synes dere ?

Be lazy, it's the weekend

Endelig er det helg, og den skal utsnyttes til de grader. Om litt kommer kjæresten til pappa, og da er det rakfisk som står på menyen, mmmm gleder meg ♥ Og litt senere kommer John, og jeg regne med at han tilbringer natten her også, jeg håper i alle fall det for jeg sover så mye bedre da han er her. Det er vel ikke bare jeg som har det sånn? Ellers har jeg egentlig ikke noe store planer i helgen, skal prøve å trene litt. Ellers så blir det vel bare til at jeg slapper av, hadde muligens tenkt meg på haloween fest i morgen, men jeg dropper det - jeg er desverre\heldigvis en av dem som ikke er så glad i å feste. 

Håper dere får en helt fantastisk helg, og hva er deres helge planer? Jeg heter Camilla, er 17 år og kommer fra en liten plass som heter Løten. Jeg er veldig opptatt av mote, og det er det du kommer til å få se mest av på bloggen min, samt hverdags innlegg, og andre ting som faller meg inn og som interesserer meg. Håper du vil følge meg på denne bloggen!

arkiv

 • Juli 2014
 • April 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits