Pizza og overnatting

I går ble Martha og Camilla med meg hjem fra skolen, vi laget pizza og egentlig bare slappet av og koste oss skikkelig. Under middagen ble det noen helt forferdelige latterkuler, for gud så morsomt vi hadde det - vi hadde det kjempe koselig ♥ De skulle også sove over, og ingen av oss er sånn som klarer å være oppe så lenge på kvelden, derfor la vi oss klokken 9, men da vi skulle legge oss hadde selvfølgelig alle mye på hjertet så vi sovnet ikke før kjempe sent. Jeg fikk også høre i dag tidlig at jeg snakker veldig mye i søvne, hadde blant annet sagt noe som "Jeg orker ikke noe mer av noe jeg" 

Sultene jenter venter på mat ♥


Og ikke for å skryte, men vi må være verdens beste pizzakokker.

New shoes

Ei jeg gikk i klasse med før hadde kjøpt seg et par sko på nelly, men de var desverre for hun litt for store - så da måtte jeg jo bare slå til å kjøpe de av henne! Og jeg er storfornøyd, har ønsket meg disse en stund, selv om jeg egentlig hadde ønsket meg de i sølv, men gull var absolutt ikke feil det heller! Jeg ELSKER de ♥ 


Er de ikke bare helt perfekte? 

Tilbake til gamle vaner

Jepp, som overskrifen sier skal jeg nå tilbake til gamle vaner og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, og det skal bli så resultater av det, og jeg håper dere vil følge meg og støtte meg. For nå som treningsforbudet er over, og jeg er så og si frisk igjen skal jeg nå begynne å trene igjen. Jeg gleder meg utrolig mye til å se resultatene av det, og jeg har veldig mye motivasjon til å starte å trene igjen nå! Det kommer sikkert til å bli litt tøft i starten, men jeg vet at jeg skal greie dette, og jeg skal nå målet mitt. Men nei, denne bloggen skal ikke bli noen treningsblogg, men jeg kommer til å vise resultater etterhvert, forhåpentligvis da. Før har jeg vært flink til å stoppe halvveis, og ikke utnytte treningen max, men det er det slutt på fra nå av! 

Har noen av dere hatt treningsforbud noen gang, for å så senere kommet tilbake på trening? I så fall, har dere noen tips og råd?

 

Innkjøp fra lørdagen

Heidere!

Håper dere har hatt en topp dag, og en herlig start på uken. også håper jeg dere setter pris på at jeg deler innkjøpene mine med dere. Jeg synes i alle fall det er gøy å lese om sånt på andre sine blogger. Synes også Martha publiserte et koselig innlegg før idag på bloggen min. Uansett her er det jeg kjøpte i oslo på lørdagen, jeg er kjempe fornøyd ! Men jeg må bare beklage, for jeg er ikke veldig flink til å verken ta eller redigere bilder, men jeg skal bli flinkere! Øvelse gjør mester♥


Denne kjolen fra Bikbok kostet meg 499,- og jeg har siklet etter den siden den kom ut i butikken, så nå gleder jeg meg til nyttårsaften.

Denne nydelige toppen fra bikbok til halvpris av 300,- 


Denne myke, lange, fine og perfekte cardiganen fra bikbok til 399,- 


Og dette enkle, men fine skjørtet fra h&m til 149,- 

Dere får selvfølgelig få se klærne bedre på i antrekks bilder! Men hva synes dere om innkjøpene, noe du likte eksta godt?

Gjeste innlegg

Hei alle fine lesere!
Jeg er så heldig at jeg får lov til å skrive et innlegg her på bloggen til søte Camilla.
Jeg tenkte jeg skulle kommentere Camillas antrekk for idag.
Da jeg skulle møte Camilla i dagtidlig var jeg på nære nippen av å dette i gulvet av latter. Der i folkemengden stakk en lite "gråmus" opp, og gjett hvem det var!?... Jo, det var frk. Hagen det! Der kom hun i en grå lue, et grått skjerf og en grå lang cardigan. Hun hadde til og med på seg grå neglelakk. Hehe...jeg bare tuller med dere, hun var så fin der hun kom bortover gangen. For å være ærlig kunne jeg tenkt meg både lua og cardiganen selv! Jeg må bare si at jeg digger stilen hennes, den er så utrolig kul!!!

Nå har ikke jeg noe mer å skrive, men kanskje jeg kan kommentere antrekket hennes en annen gang. Haha!

Det hadde vært veldig hyggelig om dere kunne tatt en tur innom bloggen min. Maarthaa.blogg.no

Lørdagens antrekk

Hadde lyst til å vise dere antrekket fra lørdagen siden Thea var så flink og tok bilder av meg. 

Skinnjakke Cubus Skjørt Gina Tricot Hatt H&M Skjerf Only Veske DKNY Sko Dr. Martens


Nå skal jeg bare slappe av og ordne litt til i morgen før jeg legger meg ikke altfor sent. 

Hva synes dere om lørdagens antrekk?

En dag i hovedstaden

På lørdag var jeg en tur i hovedstaden sammen med teater gruppen, og det var utrolig koselig! Vi hadde ført noen timer for oss selv hvor vi kunne gjøre det vi hadde lyst til før vi møttes på peppes for å spise pizza, før turen gikk videre til det norske teatret for å se shockheaded Peter noe som var utrolig bra, med utrolig mange kule effekter! Helt klart verdt å se! 


Kjøpte meg blant annet dette skjørtet, men tenkte å vise dere innkjøpene i et eget innlegg.

in action


Synes dette bildet var litt morsomt. Min snuppe Anne ♥


Thea kjøpte deee fine skoene på mango! 


og selvfølgelig et obligatorisk bilde av biletten ♥


Håper dere har hatt en super helg ! ♥ kanskje har du også vært i hovedstaden i helgen?

Global dignity day

På skolen idag, som sikkert mange andre skoler og rundt om i hele verden har det vært global dignity day. For dere som ikke vet hva dette er så er det et konsept kronprins Håkon har laget, som handler om verdighet. Jeg skal ikke si så mye om det, i tilfelle jeg kommer med noe feil informasjon, men dere kan jo lese litt om det på nettet om dere er interreserte. 

Vi hadde i alle fall om denne dagen på skolen idag, og da skulle vi si litt om hva vi tenkte rundt verdighet og det kom utrolig mange gode forslag. For verdighet er så mye ♥  vi skulle også komme med vår verdighetshistorie, som om noen har hjulpet deg med noe eller om du har hjulpet noen andre. Jeg kan komme med min verdighetshistorie, den er ganske kort, men alle liker å bli verdsatt.

Jeg var på vei til skolen en vinter, det var ganske glatt ute og jeg fikk øye på en mann som hadde problemer med å få med seg søppeldunken inn igjen i garasjen, så jeg tilbø ham hjelp. Han takket ja, og jeg tror faktisk aldri jeg har sett et så stort smil om munnen på noen. Det varmet hjertet, det å se at det betød så mye for ham. 

Nå har John kommet til meg, så han har sittet å øvd til andre delen av fagprøven innen for lastebilmekaniker mens jeg har blogget og gjort litt andre ting. Nå skal vi snart en snartur på butikken før vi slapper av resten av kvelden! Og snart er det helg dere, det blir godt det♥

Har dere hatt Global dignity day på skolen idag? 

Innkjøp

Det er elleville dager på maxi nå, men siden jeg snart skal til oslo så får jeg ikke utnyttet det til det fulle, men fikk allikevell med meg et par skatter hjem i går, og jeg er storfornøyd ♥ Hvem skulle tro at en cardigan til 499,- kunne bli satt ned til 49,- og et par sko som hadde kostet 699,- var blitt satt ned til 99,- Jeg får rett og slett ikke sagt hvor mye jeg elsker salg! 


Cardigan fra bikbok til 49,- 


Cardigan fra bikbok til 49,- 

Åh, disse cardiganene var rett og slett bare en fryd å ha på seg, aldri har jeg hatt på meg noe så mykt tror jeg. Dere skal få bedre bilde av dem på senere, jeg synes de er utrolig lekre og er kjempe fornøyd. 


SE på disse lekkerbiskene da, og til bare 99,- jeg er storfornøyd. Var veldig usikker på de i førsten, men jeg er såå glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe dem, for de er jo egentlig ganske perfekte! Åh, gleder meg til å ta de på føttene, de er faktisk ikke så vonde å gå i heller. 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva synes dere om innkjøpene?

The pink corner

 Corner og corner, vegg i alle fall. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble bare så sinnsykt fonøyd med akkurat det her, alt står i stil, det er fint, rosa(noe som egentlig ikke er meg i det hele tatt) og utrolig søtt. Håper det ikke er jeg som er gal, men at det faktisk er fint. Jeg synes i alle fall det ble ganske perfekt ♥ Det viser også at klær og undertøy kan brukes som pynt like mye som andre ting kan brukses som pynt. Jeg er i alle fall kjempe fornøyd med mitt rosa hjørne, eller min rosa vegg Synes det bare er litt synd at dere ikke ser hvor fint det faktisk er, for det er ikke så lett å få det til å se like fint ut på bilder som i virkeligheten , da man ikke er så flink til å ta bilder, men jaja. Jeg tenker å lage en liten romvideo om ikke så altfor lenge, jeg må bare få hengt opp rene gardiner og sånn først, om det er stemning for det da? Vet at det pleier å være ganske populært. 

Men hva synes dere om den rosa "veggen" min?

Antrekk 091013

For et fantastisk vær det er ute idag, jeg kunne gå ut i bare singletten uten jakke UTEN å fryse. Selv synes jeg det egentlig er ganske trist, for jeg gleder meg sånn til snøen kommer, og det blir kaldt slik at jeg kan bruke de aller tykkeste genserne mine, store tykke skjerf, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet dette på bloggen nå så dere må begynne å bli ganske lei, men jeg bare gleder meg så utrolig mye til vinter og ikke minst jul ♥

Prøvde å ta noen antrekksbilder til dere i stad, men jeg har virkelig ikke dagen min idag. Skulle ønske jeg var fotogen og var flink til å ta bilder, men alle kan vell ikke være flink i alt. Skjønner ikke at jeg egentlig tør å legge ut disse bildene en gang, menmen. 


Skjørt fra bikbok , Topp fra JC , Hatt fra H&M , Armbånd fra Vero Moda og Gina Tricot


Smask til alle fine lesere, og ha en fantastisk dag videre♥

Morgenstund har gull i munn

Hei fine ♥

Jeg har egentlig ferie, men hva er vell bedre enn å utnytte dagene til det fulle? Men jeg skal være erlig å si at jeg egentlig skulle ønske jeg klarte å sove litt lengre. Menmen , siden jeg ikke klarer det så får jeg heller prøve å få gjort noe fornuftig ut av dagen. Så jeg skal prøve å få vasket ferdig og ordnet rommet mitt idag, er allerede på god veg så. Men først har jeg tenkt til å bare ta det helt rolig, og ligge rett ut på sofaen og slappe av. 

Havregrøten er selvfølgelig på plass. Føler at noe mangler om jeg ikke spiser havregrøt på morningen. 

Ha en fortasatt fin uke alle sammen , uansett om dere har ferie, jobber eller er på skolen!♥

Oreocupcakes

Idag har verdens beste mamma bursdag, så vi feiret henne litt i går og i den forbindelse så bakte jeg og John litt. Jeg prøvde meg på oreocupcakesene som Marthe Borge har lagt ut på bloggen, og jeg må få lov til å skryte litt for jeg synes de ble kjempe vellykket og gode til tross for at jeg var stresset hele dagen, noe som gikk utover John, stakar kjæresten min♥


Ser de ikke gode ut? Jeg ble i alle fall stor fornøyd! 


Så vil jeg gratulere moren min med dagen, du er en fantastisk person! Og du fortjener kun det beste, jeg er kjempe glad i deg! ♥ Vi sees senere i kveld. Gratulerer så utrolig mye med dagen.

Og gratulerer med dagen alle dere andre som har bursdag idag! Her kan du forresten finne oppskriften på cupcakesene. 

Hva er det beste ved å ha kjæreste?

Fikk et spørsmål for en god stund siden, om hva som var det beste ved å ha kjæreste så da tenkte jeg å svare på det nå, så håper jeg dere liker svaret og at det er litt interresant. 

Det å ha noen å snakke med

♥ Herlighet, noe av det beste ved å ha en kjæreste er at du alltid har noen å fortro deg til og noen du kan snakke med om ALT. Noen du stoler på. Ikke alle har det kanskje slik at de kan si alt til kjæresten sin, og ikke stoler på kjæresten sin og det er utrolig synd. Og etter min mening da så skjønner jeg egentlig ikke hvorfor man er sammen, for det er så utrolig viktig at det går ann å snakke sammen og at man stoler på hverandre, for hvordan går det egentlig om man ikke gjør det. Jeg føler meg så utrolig heldig fordi jeg har den kjæresten jeg har, for han er en god lytter, gir meg råd og passer på meg ♥ jeg tror ikke jeg kunne ha hatt det bedre! Det er så herlig å føle seg ordentlig trygg på noen♥Kosetid og det å ikke trenge å snakke

♥ For hvor herlig er det ikke å bare ligge en lørdagskveld eller hvilken som helst annen kveLd hjemme i sofaen i armkroken til kjæresten. Snakke, kysse og ja rett og slett bare slappe helt av. Men så er det jo også sånn at skravla ikke trenger å gå i ett kjør hele tiden, selv om det er koselig å dele det man har på hjertet, men om man ikke har noe på hjertet og man ikke snakker vil ikke det si at stemingen må klein, for det er helt opp til deg hva du gjør det til. Sånn som jeg og kjæresten kan være med hverandre og ha det fint uten at vi snakker hele tiden og at stemningen blir klein. Å vite at du har noen som er glad i deg

♥ Det er fantastisk det, og vite at det er noen som bryr seg om deg og er glad i deg, og liker deg for den du er. En du kan dele de fine, men også de triste tunge stundene sammen med. En som stiller opp for deg da du trenger det uansett hva det er, det å få kjærlighet og omsorg. 

Det beste med å ha kjæreste er det å ha noen å dele alt med, vite at det er noen som bryr seg om deg og er glad i deg, det å føle seg trygg på noen, ha noen og kose med og rett og slett egentlig bare det å føle seg elsket ♥ ♥ ♥ ♥ 


HVA SYNES DU ER DET BESTE MED Å HA EN KJÆRESTE?Jeg heter Camilla, er 17 år og kommer fra en liten plass som heter Løten. Jeg er veldig opptatt av mote, og det er det du kommer til å få se mest av på bloggen min, samt hverdags innlegg, og andre ting som faller meg inn og som interesserer meg. Håper du vil følge meg på denne bloggen!

arkiv

 • Juli 2014
 • April 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits