Storbyferie i Barcelona

Nå klør det i fingrene etter å dra på ferie, men tålmodigheten må nok settes på prøve i snaue to uker til. Jeg og John drar nemlig til Barcelona en uke for god mat, shopping, sightseeing og litt strandliv. Synes det er deilig og kunne kombinere både strandferie og storbyferie for da får man litt av alt. Gleder meg veldig til å komme meg bort litt og bare slappe av sammen med kjæresten. Ingen av oss har vært i Barcelona før, og derfor hadde det vært veldig fint om noen av dere kunne dele litt erfaringer, og om det er noen severdigheter vi bare må se, gode resturantrer og barer og gode shoppingmuligheter. Vi er i alle fall helt sikre på at La Sagrada Familia skal sjekkes ut, men vi vil jo gjerne sjekke ut litt mer også når vi først er i Barcelona. 


Tror det blir rimelig deilig å få en ferietur sammen med bare kjæresten, og jeg gleder meg som bare det. Har hørt at man i alle fall må være obs på tyveri i Barcelona, og lurte på om noen kanskje hadde noen smarte ideer der, for jeg klarer meg ikke uten veske. Hva burde vi få med oss i Barcelona og hva burde vi styre unna?

 

Bakeren i Lom

Hei alle sammen!
Jeg beklager for lite blogging i det siste, men jeg har nemlig vært på fjellet uten nett. Det vil si, jeg har hatt mobilnett, men det har gått så forferdelig tregt at jeg har ikke orket å blogge. Vi har i alle fall vært i Lom å besøkt tante og onkel. Det er så fantastisk fint der, og utsikten fra terrassen er bare helt fantastisk. Vi hadde dessverre ikke så mye bra vær, men skal ikke klage siden vi har hatt så mye bra vær i det siste. Litt regn må man nesten tåle. Vi hadde også en veldig fin dagstur opp til tesse vannet, og jeg hadde tatt med kameraet for å knipse noen flotte bilder. Dessverre hadde jeg glemt å sette i batteriet etter jeg hadde ladet det, derfor får dere bøye dere med mobilbilder.

Bare se på denne flotte utsikten da dere !

Dette er fra vi var på tesse, fantastisk fin bakgrunn!

Vi var også en tur på bakeren i Lom å spise kake og drakk kaffe, er dere i Lom en gang er det verdt å ta turen dit selv om det mest sannsynlig er lang kø!

Jeg håper dere har en fantastisk sommer videre! Nå skal jeg snart til mamma en tur å planlegge litt bursdag.
Har dere vært i Lom før? Hvor tilbringer dere ferien?

Bursdagsfeiring

Hei, og beklager for null blogging i går. Jeg lå i alle fall rett ut på terrassen og på en flytemadrass i bassenget, kjempe deilig var det. På kvelden var jeg, John og Eli ute å kjørte en tur og vi var vel ikke hjemme igjen før nærmere halv ett. Idag var det tid for bursdagsfeiring hos pappa, han ble nemlig 54 år på fredag. Så nå har vi spist oss gode og mette på både pizza og kaker. Pappa må være verdens flinkeste til å lage mat, kaker desserter og u name it. Han hadde bakt to helt nydelige kaker, en pavalova og en annen jeg ikke vet hva heter. Fineste kjæresten min♥
Her kan dere også se hva jeg hadde på meg. Topp og veske fra Gina tricot, Skjørt og smykke fra bikbok , sko fra dna


Pavalova er helt klart min yndlings kake. 

Nå skal jeg bare slappe av en liten stund før jeg kanskje tar en liten treningsøkt og hopper i bassenget etterpå. 
Har dere hatt en fin dag ?

Dagens antrekk

Nå synes jeg det er lenge nok siden jeg delte et antrekk med dere. Har egentlig ikke hatt på meg noe mer enn bikini de siste dagene, men nå i efta\ kveld følte jeg for å pynte og ordne meg litt. Været har vært supert både i går og idag også. Så fargen begynner å komme seg, og det liker vi! Hvordan er været der dere bor forresten? Er det deilig norsk sommer? Det er det i alle fall her, og det er bare helt fantastisk. Har faktisk prøvd å bade littegranne idag også, men det var en iskald fornøyelse for å si det sånn. Bassenget inneholdt ikke mer enn 14 grader, og det er litt for kaldt for min kropp. 


Antrekket er i bunn og grunn ikke helt meg, men jeg må bli flinkere til å gå i lyse farger. Og jeg tror jeg begynner å like det. 


Alt er fra bikbok, bortsett fra skoene som er fra skokanonen(?)

Jeg håper på like fantastisk vær i morgen slik at jeg kan få enda mer sol på kroppen, og kanskje noen bassengbilder. 
Hva synes dere om antrekket? 

Norske jordbær rett fra hagen

Hei, og god morgen alle sammen!
I går var det en skikkelig deilig sommerdag, lå rett ut ved bassenget i mange timer å bare slappet av. Hørte på musikk, spiste jordbær rett fra hagen, åh så nydelig det var. Fikk ikke prøvd bassenget da, siden det er ganske nytt, og vi har drevet å bygget rundt det så det var ikke helt klart, men håper på fin vær i helgen slik at jeg kan kose meg på en bademadrass i bassenget. Vi har også fått opp boblebad ute nå, men jeg kan vise dere litt mer av det til helgen.Etter noen gode soltimer var jeg nødt til å lage middag, før jeg måtte ordne meg å dra for å kjøpe bursdagsgave til pappa. Nå skal jeg prøve å få ryddet litt på rommet før solen kanskje stikker i litt mer. 


I det lille hullet der har vi nå fått plassert boblebad. 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ha en super dag alle sammen!

 

Mine nyeste innkjøp

Siden det er lenge siden jeg har blogget, så tenkte jeg at det kunne vært hyggelig å vise dere noen av mine nyeste innkjøp. Har egentlig litt shoppestopp nå før jeg drar til Barcelona, men litt har det allikevel blitt. Klarer ikke å være så bestemt å ikke kjøpe noen ting, men nå har jeg begynt å gi pengene mine til mamma slik at hun kan passe på dem så jeg ikke blir blakk til jeg skal på tur. Jeg vet iallefall med meg selv at jeg elsker å se på andres innkjøp, så da håper jeg dette er noe dere setter pris på også. 

Genseren er fra bikbok, og denne betalte jeg ikke mer enn 49 kr for, åh jeg elsker salg!Er helt forelsket i denne vesken med vinger på, husker ikke helt om det var Lindex eller KAppahl jeg kjøpte den på, men betalte i alle fall ikke mer enn 75 kr, litt av et kupp sier jeg bare♥Denne lille vesken har jeg dessverre ikke fått brukt enda, men fin er den i alle fall. Denne kjøpte jeg så jeg kan ha med til Barcelona, har hørt det er en del nasking der så da blir denne perfekt å ha rundt halsen. Denne betalte jeg 129 kr for. 


Dette nydelige kjede kjøpte jeg på salg på bikbok, herregud jeg kan nesten ikke huske sist jeg kjøpte et smykke på fullpris. Dette betalte jeg neimen ikke mer enn 11 kr for, å det synes jeg det jammen meg er verdt også, bare se så lekkert det er! Denne fine blomster toppen kjøpte jeg på H&M, den har heller ikke fått sett ordentlig dagslys ute enda. Men denne blir perfekt til en fin sommerdag, kostet 79 kr. 

Håper ikke jeg er den eneste som nesten bare handler på salg? Handler nesten aldri til fullpris, liker bedre å kjøpe mer og billig enn dyrt og lite. Noen som er enig? 
Håper dere likte innkjøpene, så blogges vi senere ♥ 

En deilig treningsøkt

Hei, og god morgen alle sammen!

Morgenen min hat gått til avslapning i sengen, deilig å bare slappe av og vite at det ikke er noe spesielt man skal. I går kveld fant jeg og mamma ut at vi skulle ta oss en god spasertur, dessverre begynte det å tordne og regne skikkelig så vi bare måtte snu, i håp om at det skulle endre seg slik at vi kunne gå ut igjen, og det gjorde det heldigvis. Etter en god tur, tok jeg noen styrkeøvelser og tøyet god ut, deilig med en liten treningsøkt. Idag er det endelig sol ute også, og den skal utnyttes til de grader. Så nå skal jeg snart hoppe i bikinien å komme meg ut, men først litt lunsj etter en powernap. Jeg våknet nemmelig kl. halv sju idag, og da var jeg så sulten så jeg måtte bare spise frokost, og jeg fikk jo selvfølgelig ikke sove igjen med en gang så jeg satt på en serie. Nå føler jeg meg heldigvis litt mer uthvilt.  

Nei, nå er jeg nødt til å komme meg ut i solen så vi blogges senere! 
Hva er deres planer for dagen?  

 

Smoothie

Heidere! 
Nå sitter jeg å koser meg gløgg ihjel med en hjemmelaget deilig jordbærsmoothie. Den smaker så friskt og sommerlig at jeg blir nesten lei meg siden været ikke er der etter. Heldigvis er det meldt knallvær i morgen, så da er det bare å krysse fingrene! Jeg har ikke gjort så veldig mye spennende idag, men jeg har laget middag, snudd om litt på rommet mitt og skrevet noen jobbsøknader. Men jeg synes det bare er deilig å ta det med ro når det først er ferie. Jeg har også forhånd skrevet et par innlegg til dere som jeg håper dere kommer til å like.


se på denne herlige rosafargen da dere! 


Nå skal jeg sette på litt god musikk og rett og slett bare kose meg! Håper dere også koser dere denne tirsdagskvelden, for det er tirsdag sant? Dagene går litt i surr da det er ferie. 
Vi blogges senere sunshines ♥

 

Kort hår og bringebær yoghurt

Good morning sunshines! Lenge siden sist? Tok bare en liten pause etter den lille pausen min. Så vi får se hvordan det går denne gangen. Hadde aldri trodd at jeg kom til å havne her igjen, mens fingrende mine bare suser bortover tastaturet sitter jeg her å hygger meg med god musikk og en yoplait dobbel 0% bringebær yoghurt, mens regnet plasker ned utenfor vinduet. Jeg viste dere aldri det røde håret og brillene, og nå er det røde håret byttet ut med en brun kortere look. Etter ferien blir det nok en litt annen farge, har ikke helt bestemt meg for om jeg skal kjøre lysere eller mørkere, men det vil tiden vise. Jeg har som de aller fleste på min alder fått ferie, og den skal nytes skikkelig! Jeg blir jo også 18 denne sommeren, og den skal feires ordentlig med mine fantastiske venninner, før jeg så tar turen til Barcelona med kjæresten min ♥ åh, som jeg gleder meg!  Dagen idag skal gå til å slappe av, ordne litt på rommet, skrive noen jobbsøknader, lage middag og ellers får vi se hva dagen bringer. Håper så inderlig at det snart kan komme litt sol og varme slik at jeg kan legge meg ut å sole meg. 


ble mobilbilde denne gangen da jeg ikke har brukt kameraet i det siste. 
Ha en super dag alle sammen!Jeg heter Camilla, er 17 år og kommer fra en liten plass som heter Løten. Jeg er veldig opptatt av mote, og det er det du kommer til å få se mest av på bloggen min, samt hverdags innlegg, og andre ting som faller meg inn og som interesserer meg. Håper du vil følge meg på denne bloggen!

arkiv

 • Juli 2014
 • April 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits