smoothie, trening og litt inspirasjon

God morgen alle sammen, jeg håper det er få som har fri idag for da føler jeg meg enda heldigere. Kall meg gjerne slem, men jeg tror de aller fleste tenker slik. Jeg har desverre vært våken mange timer, skjønner ikke hvorfor jeg aldri klarer å sove lenge da jeg først enedelig har fri. Enda jeg er dønn sliten på morgenen så klarer jeg ikke å sove lengre, håper jeg ikke er den eneste som har det slik. Senere idag skal jeg ta meg en god treningsøkt. Før turen går videre til min søster, jeg skal sove der i natt så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men det har dere jo desverre blitt vant til. Nå skal jeg finne noen trenings øvelser og lage meg en smoothie så håper jeg dere får en super fredag alle sammen! ♥ Litt inspirasjonsbilder må til idag. 

Today! | via Tumblr Untitled

Work hard, play harder I WANT THISS

 

Skagen Denmark

Hvor blir det av de dagene jeg hadde blogglyst opp i skyene og inspirasjon til alle kanter, de dagene hvor jeg bare måtte blogge. De dagene jeg blogget mange innlegg om dagen, de dagene jeg tok masse bilder og de dagene jeg ikke kunne slutte å titte på andres blogger for å få inspirasjon. Jeg savner disse dagene, og jeg gleder meg så mye til de kan komme tilbake, når enn det blir. Jeg skal finne tilbake til denne motivasjonen, inspirasjonen og blogglysten, men jeg trenger nok bare litt tid. Jeg har jo lovet dere lenge å vise klokken jeg fikk av John til jul, så jeg tenkte jeg kunne benytte denne anledingen til å gjøre det, nå som jeg allerede sitter her å skriver. Jeg vil også beklage for ikke fullt så bra bilder, skal bli flinkere. Jeg lover!
Har dere sett noe så nydelig? Den er veldig enkel, men samtidig veldig fin. den kan brukes til det aller meste noe som jeg elsker, enten du skal pynte deg, eller bare en tur på jobben så er den perfekt! Jeg tror ikke jeg kunne ha fått en finere klokke, jeg er helt forelsket i den, og det går nesten ikke en dag uten at jeg har den på. Skagen Denmark har utrolig mange fine klokker, og mange av disse står helt klart på min ønskeliste. Klokkereima på klokken min er nermest en strikk noe som gjør at den passer de aller fleste, dette er jo veldig greit om man skal kjøpe klokke i gave til noen, og er usikker på størrelsen, selvfølgelig går det jo ann å justere på det senere, men det er jo mye kosligere å gi en gave du vet passer, det synes i alle fall jeg ♥


Jeg håper dere får en fantastisk torsdag, jeg har tatt helg for jeg har faktisk fri i morgen noe som er utrolig deilig. I morgen efta\kveld skal jeg til søstern min å lage sushi, det kommer til å bli kjempe koselig♥


Hva synes dere om den nydelige klokken min, har dere kanskje noe lignende selv?

Quesadillas og Lakseruller

Hei, og god søndags kveld! Det ble ikke noe blogging i går som jeg egentlig hadde tenkt. Grunnen til det er at jeg og John var å kjørte på ski fra morgenen og var ikke hjemme før rundt fem, og da måtte jeg bare kjappe meg å ordne meg litt før vilde kom. Jeg hadde en utrolig morsom dag i bakken i går, det var utrolig mye løssnø, og snøen gikk vel omtrent opp til lårene da vi kjørte. Vilde kom som sagt senere på kvelden, og da laget vi kjempe god mat. Vi hadde egentlig tenkt til å lage tapas, men siden det bare ble oss to bestemte vi oss for å lage noe annet. Så det ble lakseruller til forrett, og quesadillas til hovedrett. Må så det ble veldig vellykket. Jeg håper alle dere også hadde en super lørdag, det hadde i alle fall jeg !


mmm, jeg tror lakseruller må være noe av det beste jeg vet. Enkelt å lage er det også, tar toppen 5 minutter. Det eneste du trenger er tacolefser, røktlaks, kremost med urter, og ruccola. Så bare smører du på kremosten utover tacolefsene og legger på så mye laks og ruccola du vil ha. Kjempe deilig!


quesadillas er også kjempe enkelt og lage, og kjempe godt! Dere kan finne oppskrift her. Synes dere quesadillas og lakseruller er godt, eller har dere kanskje ikke smakt det? Har dere ikke smakt det enda, synes jeg det er på høy tid at dere gjør det, for noe så godt kan man nesten ikke gå glipp av.

Håper dere har en fortsatt fin søndag, så bloges vi igjen i morgen♥ 

 

God helg

Hei og goood fredag alle sammen ♥ Det har blitt lite blogging i det siste, og det beklager jeg, men jeg har rett og slett trengt en liten pause. Men jeg regner med å være tilbake igjen nå, jeg har jo savnet å blogge mens jeg har hatt en liten pause, men inspirasjonen har ikke helt vært der, heldigvis begynner den å bli bedre nå - så jeg håper på masse god blogging etterhvert. I morgen har jeg tenkt til å vise dere noen nye innkjøp, også må jeg jo også vise dere den nydelige klokken jeg fikk av John til jul. 

Ellers idag har jeg ikke store planene, john kommer en tur senere så skal vi spise pizza. I morgen skal jeg og john kanskje ut å stå på ski, også får jeg besøk senere på kvelden. Ellers har jeg bare tenkt til å slappe av, og nyte helgen så mye som jeg kan. Håper dere også får en super helg, så blogges vi senere i kveld eller i morgen. 

En dårlig nattesøvn

Følte meg ikke helt tipp topp da jeg våknet av vekkerklokken idag tidlig så jeg ble derfor hjemme fra skolen, slet med å få sove inatt og var derfor helt utslitt da jeg våknet idag morges. Tror det var lurt av meg å bli hjemme fra skolen slik at jeg heller er mer opplagt resten av uken. Så nå har jeg plantet meg godt ned i sofaen med en deilig kopp te, og litt jente tv så får jeg håpe det er det som skal til at jeg blir frisk. Føler meg riktig nok ikke like sliten nå som jeg gjorde da jeg våknet, så det tyder jo bra! Jeg håper dere har en litt mer våken dag enn meg, så høres vi senere!♥
Morning tea

                           Delicate sherbetlilac
| via Tumblr 

                           Untitled Facebook 

God morgen alle sammen! Nå har jeg plassert meg godt ned i sofaen, med en deilig kopp te og brune pinner. Skal straks gå å vekke kjæresten sånn at vi kan få i oss noe frokost. Planen idag var egentlig at vi skulle på budor for å stå på ski, men foreløpig er det så utrolig tåkete så vi drøyer den i alle fall, og ser hvordan været blir. Ellers så får vi se hva dagen bringer, kanskje det bare blir tv titting og sofaen. Men det gjør meg egentlig ingenting, søndager er til for å slappe av er de ikke? Håper dere får en fantastisk dag!

Mine nyttårsforsetter

Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter i år, og det er heller ikke de vanlige nyttårsforsettene jeg har satt meg. Jeg har ingen spesielle mål jeg vil nå, jeg har ikke et mål om å se mest mulig fit ut til sommeren, jeg har ikke satt meg et mål om å bli flinkere på skolen, for det å bli best på skolen og fit til sommeren det er rett og slett mål jeg ikke kan klare å nå dette året, så klart er det verdt et forsøk, men det er ikke det jeg skal fokusere på akkurat nå. Jeg skal fokusere på å bli frisk, jeg skal fokusere på å tenke mere på meg selv og jeg skal fokusere på å ha det mest mulig gøy. Det er mine tre nyttårsforsetter, to av de vet jeg at jeg skal klare, men om jeg når alle tre, det får tiden vise! Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste.
*Ha det gøy
*Tenke mere på meg selv
*Bli frisk

Målene virker kanskje lette for mange, men dette er mine nyttårsforsetter og dette er ting JEG vil klare å oppnå. Og klarer jeg dette, blir jeg utrolig glad, for hvem blir vel ikke glad av å oppnå sine mål! Men jeg lurer også på hva deres nyttårsforsetter er, eller kanskje dere ikke har noen? Jeg vil også benytte anledningen til å ønske alle en riktig god helg!

Mitt nyttårsantekk

Hei og riktog godt nyttår alle sammen! Jeg håper dere alle hadde en helt suveren feiring, og at 2014 blir et magisk år. Jeg spiste middag med familien, også fikk jeg besøk av kjæresten på kvelden. Vi tok det egentlig bare helt rolig, spiste god mat, og god dessert, spilte kort, snakket, slappet av og så på raketter. Pappa hadde laget deilig middag bestående av hjortestek, deilig saus, rotstappe, og noen kjempe gode poteter. og dette er hva jeg hadde på meg på nyttårsfeiringen. Elsker denne kjolen så utrolig mye, den er så fiiin! 


Kjolen er fra bikbok, skone er fra nelly og den nydelige klokken fikk jeg av kjæresten til jul, den skal dere få en nærmere titt på senere. 


igjen vil jeg få ønske dere et godt nyttår, og for min del håper jeg 2014 blir et mye bedre år på mange måter. 
Mamma har forresten også strikket noe helt utrolig fint til meg, men det skal dere få ta en titt på litt senere, eller i morgen.

Hadde dere en fin nyttårsfeiring, og har dere noen ønsker om 2014? Jeg heter Camilla, er 17 år og kommer fra en liten plass som heter Løten. Jeg er veldig opptatt av mote, og det er det du kommer til å få se mest av på bloggen min, samt hverdags innlegg, og andre ting som faller meg inn og som interesserer meg. Håper du vil følge meg på denne bloggen!

arkiv

 • Juli 2014
 • April 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits