Storbyferie i Barcelona

Nå klør det i fingrene etter å dra på ferie, men tålmodigheten må nok settes på prøve i snaue to uker til. Jeg og John drar nemlig til Barcelona en uke for god mat, shopping, sightseeing og litt strandliv. Synes det er deilig og kunne kombinere både strandferie og storbyferie for da får man litt av alt. Gleder meg veldig til å komme meg bort litt og bare slappe av sammen med kjæresten. Ingen av oss har vært i Barcelona før, og derfor hadde det vært veldig fint om noen av dere kunne dele litt erfaringer, og om det er noen severdigheter vi bare må se, gode resturantrer og barer og gode shoppingmuligheter. Vi er i alle fall helt sikre på at La Sagrada Familia skal sjekkes ut, men vi vil jo gjerne sjekke ut litt mer også når vi først er i Barcelona. 


Tror det blir rimelig deilig å få en ferietur sammen med bare kjæresten, og jeg gleder meg som bare det. Har hørt at man i alle fall må være obs på tyveri i Barcelona, og lurte på om noen kanskje hadde noen smarte ideer der, for jeg klarer meg ikke uten veske. Hva burde vi få med oss i Barcelona og hva burde vi styre unna?

 

Bakeren i Lom

Hei alle sammen!
Jeg beklager for lite blogging i det siste, men jeg har nemlig vært på fjellet uten nett. Det vil si, jeg har hatt mobilnett, men det har gått så forferdelig tregt at jeg har ikke orket å blogge. Vi har i alle fall vært i Lom å besøkt tante og onkel. Det er så fantastisk fint der, og utsikten fra terrassen er bare helt fantastisk. Vi hadde dessverre ikke så mye bra vær, men skal ikke klage siden vi har hatt så mye bra vær i det siste. Litt regn må man nesten tåle. Vi hadde også en veldig fin dagstur opp til tesse vannet, og jeg hadde tatt med kameraet for å knipse noen flotte bilder. Dessverre hadde jeg glemt å sette i batteriet etter jeg hadde ladet det, derfor får dere bøye dere med mobilbilder.

Bare se på denne flotte utsikten da dere !

Dette er fra vi var på tesse, fantastisk fin bakgrunn!

Vi var også en tur på bakeren i Lom å spise kake og drakk kaffe, er dere i Lom en gang er det verdt å ta turen dit selv om det mest sannsynlig er lang kø!

Jeg håper dere har en fantastisk sommer videre! Nå skal jeg snart til mamma en tur å planlegge litt bursdag.
Har dere vært i Lom før? Hvor tilbringer dere ferien?

Bursdagsfeiring

Hei, og beklager for null blogging i går. Jeg lå i alle fall rett ut på terrassen og på en flytemadrass i bassenget, kjempe deilig var det. På kvelden var jeg, John og Eli ute å kjørte en tur og vi var vel ikke hjemme igjen før nærmere halv ett. Idag var det tid for bursdagsfeiring hos pappa, han ble nemlig 54 år på fredag. Så nå har vi spist oss gode og mette på både pizza og kaker. Pappa må være verdens flinkeste til å lage mat, kaker desserter og u name it. Han hadde bakt to helt nydelige kaker, en pavalova og en annen jeg ikke vet hva heter. Fineste kjæresten min♥
Her kan dere også se hva jeg hadde på meg. Topp og veske fra Gina tricot, Skjørt og smykke fra bikbok , sko fra dna


Pavalova er helt klart min yndlings kake. 

Nå skal jeg bare slappe av en liten stund før jeg kanskje tar en liten treningsøkt og hopper i bassenget etterpå. 
Har dere hatt en fin dag ?

Dagens antrekk

Nå synes jeg det er lenge nok siden jeg delte et antrekk med dere. Har egentlig ikke hatt på meg noe mer enn bikini de siste dagene, men nå i efta\ kveld følte jeg for å pynte og ordne meg litt. Været har vært supert både i går og idag også. Så fargen begynner å komme seg, og det liker vi! Hvordan er været der dere bor forresten? Er det deilig norsk sommer? Det er det i alle fall her, og det er bare helt fantastisk. Har faktisk prøvd å bade littegranne idag også, men det var en iskald fornøyelse for å si det sånn. Bassenget inneholdt ikke mer enn 14 grader, og det er litt for kaldt for min kropp. 


Antrekket er i bunn og grunn ikke helt meg, men jeg må bli flinkere til å gå i lyse farger. Og jeg tror jeg begynner å like det. 


Alt er fra bikbok, bortsett fra skoene som er fra skokanonen(?)

Jeg håper på like fantastisk vær i morgen slik at jeg kan få enda mer sol på kroppen, og kanskje noen bassengbilder. 
Hva synes dere om antrekket? 

Norske jordbær rett fra hagen

Hei, og god morgen alle sammen!
I går var det en skikkelig deilig sommerdag, lå rett ut ved bassenget i mange timer å bare slappet av. Hørte på musikk, spiste jordbær rett fra hagen, åh så nydelig det var. Fikk ikke prøvd bassenget da, siden det er ganske nytt, og vi har drevet å bygget rundt det så det var ikke helt klart, men håper på fin vær i helgen slik at jeg kan kose meg på en bademadrass i bassenget. Vi har også fått opp boblebad ute nå, men jeg kan vise dere litt mer av det til helgen.Etter noen gode soltimer var jeg nødt til å lage middag, før jeg måtte ordne meg å dra for å kjøpe bursdagsgave til pappa. Nå skal jeg prøve å få ryddet litt på rommet før solen kanskje stikker i litt mer. 


I det lille hullet der har vi nå fått plassert boblebad. 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ha en super dag alle sammen!

 

Mine nyeste innkjøp

Siden det er lenge siden jeg har blogget, så tenkte jeg at det kunne vært hyggelig å vise dere noen av mine nyeste innkjøp. Har egentlig litt shoppestopp nå før jeg drar til Barcelona, men litt har det allikevel blitt. Klarer ikke å være så bestemt å ikke kjøpe noen ting, men nå har jeg begynt å gi pengene mine til mamma slik at hun kan passe på dem så jeg ikke blir blakk til jeg skal på tur. Jeg vet iallefall med meg selv at jeg elsker å se på andres innkjøp, så da håper jeg dette er noe dere setter pris på også. 

Genseren er fra bikbok, og denne betalte jeg ikke mer enn 49 kr for, åh jeg elsker salg!Er helt forelsket i denne vesken med vinger på, husker ikke helt om det var Lindex eller KAppahl jeg kjøpte den på, men betalte i alle fall ikke mer enn 75 kr, litt av et kupp sier jeg bare♥Denne lille vesken har jeg dessverre ikke fått brukt enda, men fin er den i alle fall. Denne kjøpte jeg så jeg kan ha med til Barcelona, har hørt det er en del nasking der så da blir denne perfekt å ha rundt halsen. Denne betalte jeg 129 kr for. 


Dette nydelige kjede kjøpte jeg på salg på bikbok, herregud jeg kan nesten ikke huske sist jeg kjøpte et smykke på fullpris. Dette betalte jeg neimen ikke mer enn 11 kr for, å det synes jeg det jammen meg er verdt også, bare se så lekkert det er! Denne fine blomster toppen kjøpte jeg på H&M, den har heller ikke fått sett ordentlig dagslys ute enda. Men denne blir perfekt til en fin sommerdag, kostet 79 kr. 

Håper ikke jeg er den eneste som nesten bare handler på salg? Handler nesten aldri til fullpris, liker bedre å kjøpe mer og billig enn dyrt og lite. Noen som er enig? 
Håper dere likte innkjøpene, så blogges vi senere ♥ 

En deilig treningsøkt

Hei, og god morgen alle sammen!

Morgenen min hat gått til avslapning i sengen, deilig å bare slappe av og vite at det ikke er noe spesielt man skal. I går kveld fant jeg og mamma ut at vi skulle ta oss en god spasertur, dessverre begynte det å tordne og regne skikkelig så vi bare måtte snu, i håp om at det skulle endre seg slik at vi kunne gå ut igjen, og det gjorde det heldigvis. Etter en god tur, tok jeg noen styrkeøvelser og tøyet god ut, deilig med en liten treningsøkt. Idag er det endelig sol ute også, og den skal utnyttes til de grader. Så nå skal jeg snart hoppe i bikinien å komme meg ut, men først litt lunsj etter en powernap. Jeg våknet nemmelig kl. halv sju idag, og da var jeg så sulten så jeg måtte bare spise frokost, og jeg fikk jo selvfølgelig ikke sove igjen med en gang så jeg satt på en serie. Nå føler jeg meg heldigvis litt mer uthvilt.  

Nei, nå er jeg nødt til å komme meg ut i solen så vi blogges senere! 
Hva er deres planer for dagen?  

 

Smoothie

Heidere! 
Nå sitter jeg å koser meg gløgg ihjel med en hjemmelaget deilig jordbærsmoothie. Den smaker så friskt og sommerlig at jeg blir nesten lei meg siden været ikke er der etter. Heldigvis er det meldt knallvær i morgen, så da er det bare å krysse fingrene! Jeg har ikke gjort så veldig mye spennende idag, men jeg har laget middag, snudd om litt på rommet mitt og skrevet noen jobbsøknader. Men jeg synes det bare er deilig å ta det med ro når det først er ferie. Jeg har også forhånd skrevet et par innlegg til dere som jeg håper dere kommer til å like.


se på denne herlige rosafargen da dere! 


Nå skal jeg sette på litt god musikk og rett og slett bare kose meg! Håper dere også koser dere denne tirsdagskvelden, for det er tirsdag sant? Dagene går litt i surr da det er ferie. 
Vi blogges senere sunshines ♥

 

Kort hår og bringebær yoghurt

Good morning sunshines! Lenge siden sist? Tok bare en liten pause etter den lille pausen min. Så vi får se hvordan det går denne gangen. Hadde aldri trodd at jeg kom til å havne her igjen, mens fingrende mine bare suser bortover tastaturet sitter jeg her å hygger meg med god musikk og en yoplait dobbel 0% bringebær yoghurt, mens regnet plasker ned utenfor vinduet. Jeg viste dere aldri det røde håret og brillene, og nå er det røde håret byttet ut med en brun kortere look. Etter ferien blir det nok en litt annen farge, har ikke helt bestemt meg for om jeg skal kjøre lysere eller mørkere, men det vil tiden vise. Jeg har som de aller fleste på min alder fått ferie, og den skal nytes skikkelig! Jeg blir jo også 18 denne sommeren, og den skal feires ordentlig med mine fantastiske venninner, før jeg så tar turen til Barcelona med kjæresten min ♥ åh, som jeg gleder meg!  Dagen idag skal gå til å slappe av, ordne litt på rommet, skrive noen jobbsøknader, lage middag og ellers får vi se hva dagen bringer. Håper så inderlig at det snart kan komme litt sol og varme slik at jeg kan legge meg ut å sole meg. 


ble mobilbilde denne gangen da jeg ikke har brukt kameraet i det siste. 
Ha en super dag alle sammen!

Rødt hår og briller

Da er det snart to måneder siden jeg sist oppdaterte dere, så dette går virkelig ikke veien for meg. Selv om jeg tenker nesten hver dag at "idag så skal jeg blogge" men slik har det altså ikke blitt, selv om jeg egentlig har ganske god tid til det. Nå skjedde det altså et lite under for meg, siden jeg faktisk satt meg ned for å blogge, selv om det egentlig er andre ting jeg skulle ha gjort. Denne helgen skal jeg tilbringe med flotte mennesker. I kveld skal jeg lage middag med kjæresten, og i morgen bærer det på en liten "Reunion" med noen jeg gikk på ungdomskolen med. Håper på en kjempe helg. Og det håper jeg dere får også, har dere kanskje noen spesielle planer? Siden sist har jeg både begynt med briller og farget håret rødt igjen , dessverre begynner fargen å gå ut, så vi får se om jeg skal fortsette å ha det rødt, eller gå over til noe annet. Tiden vil vise. Jeg har dessverre ikke tatt så mye bilder den siste tiden, men det skal jeg bli flinkere på, håper bare været holder seg slik det har vært en stund nå. Nydelig vær her i Hedmark, håper virkelig dere har like fantastisk vær. 


Ha en fortsatt fin fredag, og en strålende helg! ♥

Et godt pledd , eller en søt tekopp?

Morsdag nærmer seg med stormskritt, men alle har kanskje ikke funnet den perfekte gaven enda. Men gaver er jo heller ikke det viktigste, det viktigste er å vise at du bryr deg. Vel det synes i alle fall jeg. Det er heller ikke alle som har råd til en morsdagsgave, men det er jo hyggelig å gi en liten ting. Det trenger ikke å koste mye, det trenger faktisk ikke å koste noen ting. Selv har jeg bare kjøpt en liten ting sammen med den ene søstern min, jeg tenkte jeg kunne gi dere noen tips, i tilfelle noen kanskje har tenkt jeg en tur på kjøpesenteret eller en tur ut i byen i dag. 

♥En søt kaffekopp eller tekopp, god kaffe eller god te, en god bok, et godt pledd

Cute cup Book lover

♥Bak noen søste cupcakes, eller den kaken moren din liker best, eller smør på noen gode skiver

Teacup Cupcake Happy Mother's Day

Skriv et fint kort, tilby deg å lag middag de neste ukene, eller ta oppvasken de neste ukene,eller annet husarbeid. De fleste mødre har mye husarbeid de liker å få gjort unna, og vi er kanskje ikke alltid like flinke til å hjelpe til, så jeg tror hun ville sette pris på dette, fortell henne at du er glad i henne♥ Bare fantasien kan sette grenser på hva du kan finne på til morsdagspresang, og jeg er sikker på at moren din blir glad uansett hva hun får, bare vis at du setter pris på henne. Håper dere fikk en liten aning om hva dere kan gjøre for moren deres i morgen! 

Ha en fortsatt flott lørdag♥

 

Sushi, sashimi og krabbe

Hei, og goood fredagskveld alle sammen! Håper det ikke bare er jeg som er sykt stoka på helg nå. Har gledet meg til helgen siden mandag, men sånn er det vel med de fleste av oss. Etter skolen idag dro jeg for å ta en liten treningsøkt og deilig var det. Morgendagen er jeg litt usikker på, men på søndag er det jo som alle vet morsdag♥ håper ingen har glemt det, jeg har i alle fall kjøpt en liten ting til mamma, det er nesten så jeg må ha den samme tingen selv også, kan dessverre ikke si hva det er i tilfelle mamma bestemmer seg for å titte innom bloggen. Nå er det straks middag, og det er sushi, sashimi og krabbe pluss litt annet som står på menyen idag, åh jeg kommer til å spise til jeg sprekker. Så om derer ikke hører noe mere fra meg så er det fordi jeg har spist så mye god mat. 

:3 Sushi

Untitled Nom-Food! | via Tumblr

Ha en super fredag videre ♥

Hjemmelaget sushi

Hei, og god onsdag dere! Dette innlegget skulle egentlig postes på søndag, men jeg var rett og slett ikke i blogghumør til å gjøre det ferdig. Nesten litt flaut. Begynte også å prøve å skrive litt i går siden jeg var hjemme fra skolen, men jeg orket ikke så mye. Så da prøver vi igjen. Uansett, på fredag var jeg som sagt hos søstern min og vi laget deilig hjemmelaget sushi. Jeg må virkelig få lov til å skryte litt , for herlighet så godt det ble! Vi laget både urmaki, maki og nigri, i tillegg laget vi chillimajones som prikk over i'en kjempe deilig og det er heller ikke så vanskelig♥ Vi koste oss gløgg i hjel til langt på kveld med sushi, skravling og litt tv titting. Åh jeg får vann i munnen bare av å tenke på sushi, og enda mere da jeg ser bildene. Håper jeg ikke er den eneste! Jeg beklager forresten for mobilbilde, hadde ikke med meg kamera, men det er vel bedre enn ingenting?


åh, ser det ikke himmelsk ut? Håper dere alle har prøvd å laget hjemmelaget sushi, og har dere ikke gjort det enda så er det på høy tid å gjøre det! 
Håper dere får en fin onsdag, jeg skal snart hoppe i treningsklærne og ta en treningsøkt.  

smoothie, trening og litt inspirasjon

God morgen alle sammen, jeg håper det er få som har fri idag for da føler jeg meg enda heldigere. Kall meg gjerne slem, men jeg tror de aller fleste tenker slik. Jeg har desverre vært våken mange timer, skjønner ikke hvorfor jeg aldri klarer å sove lenge da jeg først enedelig har fri. Enda jeg er dønn sliten på morgenen så klarer jeg ikke å sove lengre, håper jeg ikke er den eneste som har det slik. Senere idag skal jeg ta meg en god treningsøkt. Før turen går videre til min søster, jeg skal sove der i natt så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men det har dere jo desverre blitt vant til. Nå skal jeg finne noen trenings øvelser og lage meg en smoothie så håper jeg dere får en super fredag alle sammen! ♥ Litt inspirasjonsbilder må til idag. 

Today! | via Tumblr Untitled

Work hard, play harder I WANT THISS

 

Skagen Denmark

Hvor blir det av de dagene jeg hadde blogglyst opp i skyene og inspirasjon til alle kanter, de dagene hvor jeg bare måtte blogge. De dagene jeg blogget mange innlegg om dagen, de dagene jeg tok masse bilder og de dagene jeg ikke kunne slutte å titte på andres blogger for å få inspirasjon. Jeg savner disse dagene, og jeg gleder meg så mye til de kan komme tilbake, når enn det blir. Jeg skal finne tilbake til denne motivasjonen, inspirasjonen og blogglysten, men jeg trenger nok bare litt tid. Jeg har jo lovet dere lenge å vise klokken jeg fikk av John til jul, så jeg tenkte jeg kunne benytte denne anledingen til å gjøre det, nå som jeg allerede sitter her å skriver. Jeg vil også beklage for ikke fullt så bra bilder, skal bli flinkere. Jeg lover!
Har dere sett noe så nydelig? Den er veldig enkel, men samtidig veldig fin. den kan brukes til det aller meste noe som jeg elsker, enten du skal pynte deg, eller bare en tur på jobben så er den perfekt! Jeg tror ikke jeg kunne ha fått en finere klokke, jeg er helt forelsket i den, og det går nesten ikke en dag uten at jeg har den på. Skagen Denmark har utrolig mange fine klokker, og mange av disse står helt klart på min ønskeliste. Klokkereima på klokken min er nermest en strikk noe som gjør at den passer de aller fleste, dette er jo veldig greit om man skal kjøpe klokke i gave til noen, og er usikker på størrelsen, selvfølgelig går det jo ann å justere på det senere, men det er jo mye kosligere å gi en gave du vet passer, det synes i alle fall jeg ♥


Jeg håper dere får en fantastisk torsdag, jeg har tatt helg for jeg har faktisk fri i morgen noe som er utrolig deilig. I morgen efta\kveld skal jeg til søstern min å lage sushi, det kommer til å bli kjempe koselig♥


Hva synes dere om den nydelige klokken min, har dere kanskje noe lignende selv?

Quesadillas og Lakseruller

Hei, og god søndags kveld! Det ble ikke noe blogging i går som jeg egentlig hadde tenkt. Grunnen til det er at jeg og John var å kjørte på ski fra morgenen og var ikke hjemme før rundt fem, og da måtte jeg bare kjappe meg å ordne meg litt før vilde kom. Jeg hadde en utrolig morsom dag i bakken i går, det var utrolig mye løssnø, og snøen gikk vel omtrent opp til lårene da vi kjørte. Vilde kom som sagt senere på kvelden, og da laget vi kjempe god mat. Vi hadde egentlig tenkt til å lage tapas, men siden det bare ble oss to bestemte vi oss for å lage noe annet. Så det ble lakseruller til forrett, og quesadillas til hovedrett. Må så det ble veldig vellykket. Jeg håper alle dere også hadde en super lørdag, det hadde i alle fall jeg !


mmm, jeg tror lakseruller må være noe av det beste jeg vet. Enkelt å lage er det også, tar toppen 5 minutter. Det eneste du trenger er tacolefser, røktlaks, kremost med urter, og ruccola. Så bare smører du på kremosten utover tacolefsene og legger på så mye laks og ruccola du vil ha. Kjempe deilig!


quesadillas er også kjempe enkelt og lage, og kjempe godt! Dere kan finne oppskrift her. Synes dere quesadillas og lakseruller er godt, eller har dere kanskje ikke smakt det? Har dere ikke smakt det enda, synes jeg det er på høy tid at dere gjør det, for noe så godt kan man nesten ikke gå glipp av.

Håper dere har en fortsatt fin søndag, så bloges vi igjen i morgen♥ 

 

God helg

Hei og goood fredag alle sammen ♥ Det har blitt lite blogging i det siste, og det beklager jeg, men jeg har rett og slett trengt en liten pause. Men jeg regner med å være tilbake igjen nå, jeg har jo savnet å blogge mens jeg har hatt en liten pause, men inspirasjonen har ikke helt vært der, heldigvis begynner den å bli bedre nå - så jeg håper på masse god blogging etterhvert. I morgen har jeg tenkt til å vise dere noen nye innkjøp, også må jeg jo også vise dere den nydelige klokken jeg fikk av John til jul. 

Ellers idag har jeg ikke store planene, john kommer en tur senere så skal vi spise pizza. I morgen skal jeg og john kanskje ut å stå på ski, også får jeg besøk senere på kvelden. Ellers har jeg bare tenkt til å slappe av, og nyte helgen så mye som jeg kan. Håper dere også får en super helg, så blogges vi senere i kveld eller i morgen. 

En dårlig nattesøvn

Følte meg ikke helt tipp topp da jeg våknet av vekkerklokken idag tidlig så jeg ble derfor hjemme fra skolen, slet med å få sove inatt og var derfor helt utslitt da jeg våknet idag morges. Tror det var lurt av meg å bli hjemme fra skolen slik at jeg heller er mer opplagt resten av uken. Så nå har jeg plantet meg godt ned i sofaen med en deilig kopp te, og litt jente tv så får jeg håpe det er det som skal til at jeg blir frisk. Føler meg riktig nok ikke like sliten nå som jeg gjorde da jeg våknet, så det tyder jo bra! Jeg håper dere har en litt mer våken dag enn meg, så høres vi senere!♥
Morning tea

                           Delicate sherbetlilac
| via Tumblr 

                           Untitled Facebook 

God morgen alle sammen! Nå har jeg plassert meg godt ned i sofaen, med en deilig kopp te og brune pinner. Skal straks gå å vekke kjæresten sånn at vi kan få i oss noe frokost. Planen idag var egentlig at vi skulle på budor for å stå på ski, men foreløpig er det så utrolig tåkete så vi drøyer den i alle fall, og ser hvordan været blir. Ellers så får vi se hva dagen bringer, kanskje det bare blir tv titting og sofaen. Men det gjør meg egentlig ingenting, søndager er til for å slappe av er de ikke? Håper dere får en fantastisk dag!

Mine nyttårsforsetter

Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter i år, og det er heller ikke de vanlige nyttårsforsettene jeg har satt meg. Jeg har ingen spesielle mål jeg vil nå, jeg har ikke et mål om å se mest mulig fit ut til sommeren, jeg har ikke satt meg et mål om å bli flinkere på skolen, for det å bli best på skolen og fit til sommeren det er rett og slett mål jeg ikke kan klare å nå dette året, så klart er det verdt et forsøk, men det er ikke det jeg skal fokusere på akkurat nå. Jeg skal fokusere på å bli frisk, jeg skal fokusere på å tenke mere på meg selv og jeg skal fokusere på å ha det mest mulig gøy. Det er mine tre nyttårsforsetter, to av de vet jeg at jeg skal klare, men om jeg når alle tre, det får tiden vise! Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste.
*Ha det gøy
*Tenke mere på meg selv
*Bli frisk

Målene virker kanskje lette for mange, men dette er mine nyttårsforsetter og dette er ting JEG vil klare å oppnå. Og klarer jeg dette, blir jeg utrolig glad, for hvem blir vel ikke glad av å oppnå sine mål! Men jeg lurer også på hva deres nyttårsforsetter er, eller kanskje dere ikke har noen? Jeg vil også benytte anledningen til å ønske alle en riktig god helg!

Mitt nyttårsantekk

Hei og riktog godt nyttår alle sammen! Jeg håper dere alle hadde en helt suveren feiring, og at 2014 blir et magisk år. Jeg spiste middag med familien, også fikk jeg besøk av kjæresten på kvelden. Vi tok det egentlig bare helt rolig, spiste god mat, og god dessert, spilte kort, snakket, slappet av og så på raketter. Pappa hadde laget deilig middag bestående av hjortestek, deilig saus, rotstappe, og noen kjempe gode poteter. og dette er hva jeg hadde på meg på nyttårsfeiringen. Elsker denne kjolen så utrolig mye, den er så fiiin! 


Kjolen er fra bikbok, skone er fra nelly og den nydelige klokken fikk jeg av kjæresten til jul, den skal dere få en nærmere titt på senere. 


igjen vil jeg få ønske dere et godt nyttår, og for min del håper jeg 2014 blir et mye bedre år på mange måter. 
Mamma har forresten også strikket noe helt utrolig fint til meg, men det skal dere få ta en titt på litt senere, eller i morgen.

Hadde dere en fin nyttårsfeiring, og har dere noen ønsker om 2014? 

Tilbakeblikk på 2013

2013 som alle andre år har det både vært oppturer og nedturer. Jeg byttet blant annet linje fra Drama til design og håndverk, og jeg tror ikke jeg kunne gjort et bedre valg, trives utrolig godt. Jeg ble syk, og de trodde det var for høyt stoffskifte, jeg var sjeleglad for at de hadde funnet ut hva det var, med nedturen måtte komme da det ikke var det alikevel. Jeg har fått mange nye venner, jeg har hatt mange fine opplevelser med kjæresten, jeg var i Tallinn, det har skjedd så mye godt at jeg ikke klarer å ramse opp alt, derfor tenkte jeg at dere kunne få litt bilder i stede. 


Jeg har jo også vært på Bieber konsert, det hadde jeg desverre helt glemt. Det skjedde mye godt i 2013, og jeg håper det skjer minst like mye godt i 2014, jeg skal gjøre så det skjer!Hvordan har deres 2013 vært? 

Ha en super nyttårsfeiring!

Hei og riktig god morgen alle sammen! 

Håper julen har stått opp til alle deres forventninger og at dere har gjort masse gøy og kost dere med deres nærmeste. Jeg for min del har kost meg kjempe masse med familien, vært med kjæresten, vært på fest, slappet av, rett og slett kost meg skikkelig. Idag har jeg ikke store planene, jeg skal spise middag med familien, så skal jeg møte John litt senere. Blir nok ikke så store festligheter på meg i dag, jeg er nok en av få på min alder som skal tilbringe nyttårsaften med familien. Jeg tenker å vise dere antrekket senere i kveld, eller i morgen. Jeg skal se hva jeg rekker. 

Happy new year!Happy new year!♡

New year ....Celebrate all night

Håper dere alle får en super nyttårsfeiring!

Skattejakt

God kveld dere ! Idag har jeg bare ligget på latsiden, gått en liten tur, byttet på sengen, ligget enda mer på latsiden, spist god mat og vært med kjæresten. Deilig med en helt rolig dag i julen, selv om 1.juledag egentlig kanskje er den dagen mange ikke er på noe familieselskap så har vi hatt den dagen idag. Noe som jeg trengte, var så deilig å kunne sove lenge idag og ikke måtte tenke på å ordne seg.

Forresten så var jeg også på skattejakt for å finne den ene julegaven min i år, kan fortelle dere litt mer om det senere da jeg tenker å vise dere noen av julegavene jeg fikk i år.

I morgen har jeg ikke så mye planer, får se hva dagen bringer. Vet at jeg i alle fall skal en liten tur på Maxi siden jeg må bytte et skjørt jeg fikk til jul. Hva er deres planer for morgendagen ?

Jeg håper alle får en god natts søvn, så blogges vi i morgen!

Ha en fortsatt god jul, alle sammen!

Hei og fortsatt god jul til dere alle ! Håper dere har en strålende 2. juledag så langt og at julaften sto opp til alle forventninger, og at dere hadde en fin 1. juledag i går. Jeg har i alle fall kos meg veldig så langt denne julen. Det føles ut som en evighet siden jeg oppdaterte dere sist, det er bare to uker siden, men det er altfor lenge. Idag har jeg ingen spesielle planer, skal bare slappe av og gå en liten tur. Ellers skal jeg rydde litt på rommet fordi det ligger gaver utover hele gulvet. Fikk så utrolig mye fint, men den fineste gaven må nok bli fra kjæresten ♥ kan vise dere litt senere. 


Dette var antrekket på julaften, som dere kanskje ser på bildet hadde vi gaver utover hele hagestuen. 


Dette er fra i går, da hadde vi julelunsj. Hadde på meg en nydelig kjole som jeg fikk av Karina til jul, elsker den. 

Nå skal jeg gå en tur med mamma, så lover jeg at vi snakkes senere i kveld. ha en super strålende dag videre, og en fortsatt god jul ♥

Fransk twist og café

God ettermiddag dere! Nå sitter jeg på bussen, skal møte noen venniner også skal vi på café, suuper koselig! Har ikke vært med dem på en god stund nå, så det tror jeg blir veldig bra. På skolen idag har vi hatt "juleverksted" , hvor det var fem ting vi kunne velge mellom, jeg valgte den hvor man kunne lage hjerter i hår, så vi har nå begynt å lage en litt ala "show-frisyre" tror resultatet kommer til å bli drit bra, og jeg gleder meg til å vise det til dere.

Fant dessverre ingen eksempler på hjerteformet hårfrisyre, men her er en annen oppsett jeg har satt opp på skolen , kalt fransk twist.

Ha en super torsdag videre !

Good night

Tenkte å stikke innom for å ønske dere god natt, mange fikk nok store øyne nå. Men siden formen ikke er helt på topp så tar jeg kvelden tidlig idag, synes det er deilig jeg. Det å få noen timer ekstra søvn er noe jeg setter veldig pris på. Skulle egentlig være med pappa på spinning idag, men det ble dessverre ikke noe av, så det får jeg heller ta igjen senere. 

Sleeping ($_$)

Untitled Good night world🌃

Good night Moons forever

God natt dere, sov godt alle sammen! I morgen er en ny dag, og forhåpentligvis nye muligheter, skoledagen i morgen tror jeg blir ganske bra, liker onsdager veldig godt som jeg har skrevet til dere før. Håper ikke dere synes jeg er riv ruskende gal som legger meg så tidlig, og håper ikke jeg er den eneste som synes det er godt? 

Positive tanker på vonde dager

Det å finne positive tanker på vonde dager kan være så vanskelig. Å finne lys på mørke dager ser kanskje uendelig vanskelig ut, å smile på dager du helst vil gråte er ikke alltid så lett. Vi alle har slike dager, og på slike dager hjelper det kanskje å se på bilder som gjør deg glad. Derfor tenkte jeg å vise dere litt bilder som gjør meg glad, og som kanskje får meg til å i alle fall dra litt på smilebåndet da jeg aller helst har lyst til å gjemme meg å gråte. 


Dette må være mitt absolutte favorittbilde om dagen, det får meg til å smile og det gjør meg glad! Alle bilder av John gjør meg egentlig veldig glad, men det er noe spesielt ved dette bilde som gjør at jeg bare må smile! Det er ikke bare bildene av John som får meg til å smile, men hele han for han er så fantastisk skjønn! 

                                                      Farger - frukt - utflukter - folk - dyr - smil - alt dette får meg til å smile

                    Ellers finner jeg glede i musikk, familie, venner, kreativitet, klær og kanskje mest av alt kjæresten min!
Har dere noe som gjør dere ekstra glad? Kommenter det gjerne under her, kanskje har vi også noe til felles? 

 

 

Winter wonderland

Huff, jeg blir nesten flau over denne forferdelige dårlige bloggingen. Nå er jeg nødt til å skjerpe meg for dette er rett og slett ikke annet enn flaut. Helgen har gått til avslappning og kjærestekos. Neste helg blir litt annerledes, men det kommer jeg tilbake til. Var ferdig tidlig på skolen idag, noe som var kjempe deilig. Bortsett fra at jeg var så kald da jeg kom inn døra hjemme at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Noen har ikke hørt om ullsokker og boblejakke. Man får lide for skjønnheten, neida. Nå må jeg få rævva i gir for jeg lovet pappa å vaske da jeg kom hjem. 


Elsker at vinteren endelig har kommet, det er jo så mye kosligere ute nå. Litt lysere på kvelden og på morningen, jeg synes vinteren og snøen er så fantastisk fin. Tenk at det bare er 15 dager igjen til juleaften, gleder meg til det lukter mat og kaker i hele huset, og at ribba og alt det andre gode står på bordet. Det går jo også veldig fort til nytt år også - og i år skal jeg sette meg noen nyttårsforsetter for det er noe jeg ikke har vært så flink til og om jeg først har laget meg det så har jeg helt glemt av de, men slik skal det ikke bli nå. 


Håper dere får en knall mandag! ♥

Sushi og The Carrie Diaries

Hei alle !

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og bare slapper helt av. John har dratt ut med jobben så i kveld skal jeg bare slappe av , ta ansiktsmaske, lakke neglene, spise sushi og se på the carrie diaries. Egentlig ganske deilig å ha noen sånne lørdager også, bare slappe av og kose seg i sitt eget selvskap, selv om det blir kjedlig i lengden. Før idag var jeg og John en tur på maxi fordi han skulle ha noe å ha på seg i kveld, og det ble en dødsfin skjorte! Nå skal jeg sette på the carrie diaries så kan jentekvelden min bare begynne! Håper dere får en super lørdag!


Hva er deres planer denne lørdagen? 

Det er heeelg!

Det er fredag dere, og det betyr helg! åh, for en deilig følelse det er. Denne helgen har jeg absolutt ingen planer, noe som egentlig er like greit. Deilig å ha en rolig helg etter en litt små stressende uke. Ble ferdig med tegningen min idag også, og ble faktisk ganske fonøyd. Senere i kveld kommer kjæresten regner jeg med, så det blir nok en helt vanlig rolig fredag med rakfisk♥ mmm. Hadde tenkt til å ta antrekksbilder til dere idag, men ettersom det var mørkt før jeg kom hjem ble det litt vanskelig. 
Håper dere alle får en helt super helg! Og koser dere masse. Det skal i alle fall jeg prøve på ♥

Julepynt og smålig julestemning

Idag på skolen har vi fortsatt litt på tegneoppgaven, tror jeg er den eneste i klassen som ikke ferdig enda. Så jeg er nødt for å bli ferdig i første økt i morgen. Ellers har vi laget litt julepynt og pyntet klasserommet i dag, det ble kjempe koselig selv om det kanskje ble litt mye. Elsker å pynte til jul, det er jo så fantastisk koselig, og dagen ble enda bedre da det begynte å snø midt på dagen idag. Uheldigvis ble det mildvær nå på ettermiddagen og det begynte nesten og regne, men nå tror jeg det snør litt igjen. Håper for all del at snøen ikke går bort allerede nå da den akkurat har lagt seg. Kjære snø, slutt å være så beskjeden, du kan dale ned i bøtter å spann! 


Denne stjernen må sannsynligvis være noe av det verste jeg har vært med på, så mye jobb og utrolig vanskelig. Men regner med at det kanskje er lettere da man har gjort det et par ganger. Jeg ble så sint at jeg holdt på å rive den i stygger og gi opp flere ganger, men jeg er glad for at jeg ikke gjorde det da jeg fikk det til til slutt. 

Nå er jeg nødt for å øve litt på en naturfagsprøve som jeg skal ha i morgen. Ha en super torsdag!
Hva synes dere om julestjernen? 

Dagens antrekk

Håper dere har hatt en super onsdag så langt, det har i alle fall jeg. Liker onsdager kjempegodt for tiden fordi vi har frisør hele dagen. Senere i dag har jeg egentlig ikke så store planer, skal slappe av og gjøre litt lekser i alle fall. Også skal jeg be om at det snart snør. For jeg trenger virkelig snø snart , det er jo så koselig og det blir absolutt ingen jul uten snø. Men får vel være fonøyd med julemusikk, julegave innpakking, laging av julepynt og pynting enn så lenge. Nå skal jeg hjelpe pappa med å lage middag, så her får dere dagens antrekk


Bik Bok Jakke og kjede - Gina Tricot cardigan - H&M Skjørt og hatt - DNA SkoHva synes dere om dagens antrekk?

Monsteret fra mitt verste mareritt

Håper alle kan ta seg noen minutter å lese innlegget jeg publiserte før i dag om mobbing, og eventuelt kommentere deres synspunkter! Dere finner innlegget her her her og her


På skolen nå driver vi med en tegneoppgave som heter monsteret fra mitt verste mareritt. Dette går ut på at vi først skal lage en kollasj av forskjellige dyr som til slutt skal se ut som et monser, etter vi har gjort dette skal vi tegne det. Jeg er litt usikker på hva jeg synes om oppgaven, og jeg vet ikke helt om monsteret mitt er sånn kjempe skummelt. Ikke er jeg så veldig flink til å tegene heller, så det er ganske vanskelig. Men hei, jeg går jo på skole for å lære, og for å bli flinkere. Så denne oppgaven er sikkert ganske nyttig og det er helt klart bedre enn å drive med andre fag. Tenkte dere kunne få se resultatet så langt så dere skjønner litt mer hva jeg snakker om, synes egentlig dyret\monsteret mitt ser litt teit ut. Men nå skal jeg slutte å klage, og heller tenke på det positive ved denne oppgaven - for jeg lærer faktisk utrolig mye av den, og jeg føler selv at jeg allerede har blitt litt stødigere med blyanten og litt flinkere til tegning. 


Hva synes dere om resultatet så langt?

 

Mobbing er ikke kult

Kjære alle jenter, og gutter også for den sags skyld som mobber fordi de tror det er tøft og til de som mobber selv om de ikke tror det selv. Vær så snill å prøv å ha litt mer respekt for andre mennesker. Bare fordi de ikke ser like ut som akkurat DEG betyr ikke det at du har den rett til å mobbe dem, det betyr ikke at du er så mye bedre enn dem. Og hva hjelper vel deg ved å mobbe andre? Sannsynligvis ikke en dritt.

Jeg har også vært den som kanskje har snakket litt stygt om noen bak ryggen dems, og sånne ting. Og det gjør meg ufattelig flau, det er kjempe pinlig å innrømme dette for dere. For det hjalp meg jo ingen verdens ting, jeg følte meg jo ikke bedre selv av den grunn. Jeg har også vært mobbeofreret og mobbing vil jeg påstå er en av de verste tingene som kan skje en person, jeg unner ikke min verste finende å bli mobbet en gang for jeg vet selv hvor jævlig det kan være. Det å mobbe andre for å prøve å få bedre selvtillit selv hjelpen ingen! Jeg slet selv med søvnløse netter og det var dager jeg ikke klarte å dra på skolen, det eneste jeg klarte var å ligge i sengen å gråte. Og det er det ingen som fortjener, og hva hadde vel jeg gjort så jeg fortjene å bli mobbet, så jeg fortjente å ha søvnløse netter, jeg var redd for å gå ut for jeg var redd for å møte på enkelte personer. Jeg fikk også ofte høre hva som var feil med meg av en person som sto meg utrolig nær, og jeg skjønner ikke at jeg holdt ut så lenge som jeg gjorde. INGEN FORTJENER Å HØRE HVA SOM ER FEIL! Jeg kan ikke noe for at jeg er født slik jeg er. Men jeg er så heldig at jeg også har hatt andre rundt meg og at jeg har fått andre rundt meg som jeg faktisk kan stole på.

Det som irriterer meg nå er at om jeg er på et kjøpesenter for eksempel så klarer jeg ikke å legge det bak meg, for hver gang folk snakker stygt om noen, eller om noen ser på meg for å så le så er det ofte het føler det er rettet direkte til meg, selv om personen(e) som lo kanskje ikke tenkte over at de så på meg engang. Og slike ting unner jeg ikke noen. Heldigvis har dette blitt bedre nå.

MOBBING ER IKKE KULT! Det er rett og slett en skam og man burde være så utrolig flau om man er den som mobber andre. Mobbing kan komme i flere former, og du vet ikke hva en person synes er greit eller ikke. Innad en vennegjeng kan det også oppstå mobbing fordi man kanskje ikke kjenner hverandre godt nok og man prøver seg på en liten morsom en som du tror den andre synes er greit fordi hun eller han ler av det en gang, men når dette fortsetter hver dag - mener dere da at dette er greit? Tenker dere ikke over at en person kan bli såret? Tenker dere bare på dere selv?
Så vær så snill å begynn å tenk over hva dere sier før dere sier noe for du vet ikke om en person kan bli såret av det, og mange sliter også med andre ting dessverre og da er det ikke sikkert personen tåler så mye som du kanskje tror. Mobbing gjør meg så sint, fly forbannet og lei meg at jeg har ikke ord!

Jeg er sterkt imot mobbing og det håper jeg du er også! For mobbing er ikke greit, uansett hvilken form det kommer av. Mobbing er rett og slett flaut

Du er deg, og du er vakker! Alle er vakre på sin egen måte, og ikke la noen andre prøve å si noe annet! Vi alle er skapt forskjellige!

Kalender til kjæresten

I går var det jo 1. Desember og det betyr nedtelling til jul og kalender for mange. I år laget jeg kalender til kjæresten for jeg synes det er så koselig å pusle med litt småting, også er det jo også veldig koselig å glede andre. Kalenderen jeg har laget er kanskje ikke den mest spennende, men det er vel tanken som teller.

Fikk ikke hengt på alle pakkene for da hadde den brukket sammen. Er det flere av dere som også har laget kalender til kjæresten eller noen dere er glade i? Og i så fall bruker dere mye penger på den? Ha en fortsatt fin mandag.

Bursdagsfeiring

Sitter fortsatt hos søstern min, feiringen er over, men vi har blitt bedt på middag i tillegg. Kjempe koselig! Heidi hadde laget deilige smørbrød i dag, og jammen får vi hjemmelaget pizza også. John og Theo sitter å leker med Play-Doh nå, ser ut som de koser seg veldig.

Mmm, kjempe deilig! Hva har dere gjort idag ?

Første søndag i advent

Hei alle sammen !
Nå er jeg på vei til søstern min på bursdag, samboeren hennes hadde bursdag her om dagen. Så gratulerer så mye med dagen!
Idag er det jo også 1. Desember og første søndag i advent. Nå mangler bare snøen, har en liten høst eller vår følelse idag og det er jo absolutt ikke riktig. Gleder meg så utrolig mye til snøen kommer slik at det blir litt lysere ute, slik at jeg kan kjøre på ski, base i snøen med tanteungene mine og utrolig mye annet.

Litt advent har det også blitt i heimen, det første lyset skal tennes i efta/kveld. Håper dere alle får en fin første søndag i advent og en super første desember. Og ellers også en super og ikke alt for stressende julestri.

-Er det snø hos dere?

Misunnelsen tar over.

Nå har jeg lest så ufatterlig mange kommentarer, blogginnlegg, facebook statuser og twitter oppdateringer over hvor feil det er at Caroline Berg kanskje bedre kjent som fotballfrue ser smashing ut fire dager etter fødsel. Det finnes ikke noe som er riktig eller galt for vi alle er født forskjellig, med forskjellig kroppsbygning. Og i mange tilfeller kan vi ikke noe for hvordan vi ser ut. Nå har deg seg jo slik at Caroline er glad i å trene og spise sunt, og jeg synes absolutt ikke vi burde angripe henne av den grunn. Vi burde faktisk unne henne det, jeg hadde aldri i verden klart å trene så mye som Caroline og jeg hadde i alle fall ikke klart å ha et like sunt kosthold. Det er rett og slett misunnelsen som tar over. 

Mange sier jo også at alt ved Caroline irriterer dem, men se sier ikke hvorfor. De fleste har sikker heller ingen grunn til å irritere seg over henne, men som jeg skrev så er det misunnelsen som tar over. Hvorfor kan vi ikke bare være glade på andres vegne, og være fornøyd med at vi ser ut som vi gjør, og om vi ikke er fornøyde så kan vi i alle fall prøve å gjøre noe med det. Om man føler seg lubben eller tykk så kan trening hjelpe på selvfølelsen, og er man tynn kan også trening hjelpe for å bygge muskler. Det hjelper ikke å rakke ned på andre for å få bedre selvfølelse, for den gode selvfølelsen du får da varer bare i noen sekunder, så føler du deg like dårlig etterpå. Så unn andre å se bra ut, og føler ikke du deg bra så prøv heller å gjøre noe med det, enn å rakke ned på andre. Det finnes ikke noe som er riktig eller galt, for vi alle er født forskjellig og det å bli forbannet på Caroline siden hun ser smashing ut fire dager etter fødsel er bare uakseptabelt. Hvorfor kan vi ikke unne andre å se bra ut. Kan vi ikke heller være fornøyd med den vi selv er. For i de aller fleste tilfeller kan vi ikke noe for hvordan vi ser ut, ingen av oss er like. 

Er dere enige? 

Hjemmelaget leppepomade

Her om dagen laget vi leppepomader i naturfagen, så jeg tenkte jeg kanskje kunne dele oppskriften med dere! Det er kjempe enkel og veldig morro, kanskje en fin liten julepresang eller en annen gave. Du kan også lage dine egne etiketter, og skrive på ingrediensene. Jeg valgte å lage noen litt på kanten etiketter, bare for morroskyld. Læreren lo også godt av det.

Du trenger
10 g kokosfett
5 g bivoks
20ml rapsolje

Dette tar du i et vannbad til det har smeltet helt sammen og du ikke ser at det er flere sorter.
-så kan du eventuelt tilsette farge og lukt. Jeg har tatt i leppestift og peppermynte!

30.11.2013

God lørdags morgen alle sammen! 

Nå har jeg akkurat våknet, og skal snart vekke kjæresten før vi spiser frokost, ordner oss og tar en tur på maxi for å gjøre noen ærend. Ellers får vi se hva resten av dagen og kvelden bringer. Er bedt på jentekveld i dag også, så skal vel en tur dit. Har blitt ganske sliten igjen, så orker ikke all verden om dagen, og jeg sovner utrolig tidlig. Dette er utrolig irriterende da jeg følte meg kjempe bra en stund. Men dette er vel sånn som går opp og ned, jeg blir bare så sliten av å være så sliten.  Hva er deres planer for dagen?


Har noen innskjøp jeg skal vise dere også, så skal jeg prøve å få tatt antrekksbilder til dere idag!
Ha en fantastisk lørdag dere!

 

Det er lov å kjøpe så mange man vil

God morgen alle sammen ! Jeg beklager for utrolig lite blogging denne uken, men det er en del ting som har skjedd. I går var jeg igjen på skolen fordi vi skulle øve på en dans vi skal ha i gymmen idag, og da vi var ferdige med å øve gikk jeg på Maxi for å møte mamma for å ordne litt ting til jul. Kosa meg også med å pakke inn julegaver da jeg var hjemme igjen, så følte for litt bloggfri i går.

Etter at vi hadde vært på utrolig mange butikker for å lete etter sjokoladekalender sa mamma da vi stoppet utenfor kiwi at hun skulle ha alle som var igjen! Jeg trodde først at hun ikke mente det, men der tok jeg feil.. Haha, tror kassadama begynte å lure litt, men som mamma sa "det er lov å kjøpe så mange man vil"

Etter skolen idag skal jeg å se på de jeg gikk i klasse med i fjord spille teater, gleder meg kjempe masse!
Ha en super dag dere! Er det forresten fler enn mamma som har handlet sjokoladekalender?

Dagens planer

Heidere!
Det blir ikke noe blogging før i kveld siden jeg har planer etter skolen. Jeg og Martha skal på maxi for å se etter litt julegaver og slikt. Og etter det har jeg kanskje planer om å trene, før kjæresten kommer en tur i kveld♥  Håper på å snart bli ferdig med julegavene, men det er litt vanskelig når ikke John sier hva han ønsker seg - ikke har jeg noe julestemning heller så håper på at snøen kommer så fort som overhode mulig. Ellers denne uken må jeg øve på en dans som vi skal vise på fredag og jeg må få gjort litt lekser.


Ha en super dag alle sammen! Hva er deres planer for dagen?

Svar på noen spørsmål

 Hvilken linje på videregående?

-Jeg går på Design og Håndverk, og neste år har jeg tenkt å gå videre til frisør og etter hvert utdanne meg som stylist. Og kanskje jobbe bak et teater.

Hvor lenge har du blogget?
-Det er jeg faktisk litt usikker på, bloggen en stund på en annen blogg før jeg opprettet denne i 2012

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo?
-Litt usikker på hva du mener med det, men jeg kan sikkert prøve å få gjort det.

Elsker stilen din, kunne du lagt ut liste om hvor du kjøper klær fra osv?
-Tuusen takk! Jeg kjøper klær fra overalt egentlig. Mest på h&m, cubus, bikbok, og andre kjedebutikker. Og en liten hemmelighet : Jeg kjøper nesten alle klærne mine på salg. Jeg er sikker på at 3\4 av alt jeg har i skapet er kjøpt på salg.Hvor høy er du?
-Jeg er rundt 173 cm høy. 

Hva er favorittplagget ditt?
- Jeg kan lage en video eller et eget innlegg om hva mine favorittplagg er.

Hva inspirerer deg ?
-Jeg bli inspirert av folk på gaten, på skolen, bloggere, blader ? egentlig alt jeg kommer over.

Nevn 5 ting om deg selv ?
-Jeg har operert i foten
-Jeg spiser havregrøt hver morgen
-Jeg shopper nesten alt av klær på salg
-Jeg har 5 tantebarn
-Jeg går helst i skjørt eller kjoleHvorfor startet du å blogge ?
-Jeg startet å blogge for å kanskje kunne inspirere andre, for å dele mine meninger, for å ha et sted å samle tankene mine. Rett og slett bare for å få ut det jeg hadde på hjertet. Jeg synes det er gøy å skrive og ta bilder, selv om jeg har vært litt dårlig på det i det siste siden jeg ikke har hatt tid.

 Hvis det er noe mer dere lurer på er det bare å spørre, så svarer jeg så fort som mulig.

Min nye jakke

åh, er så glad for at jeg kjøpte denne jakken i går. Har sett på noe lignende lenge, men jeg har så mange jakker så har ikke orket å bruke 7-800 ,- på en ny jakke, men jeg fant denne på salg i går. Den var satt ned fra 699 til 149 ! Jeg trodde egentlig ikke det jeg så , så jeg var nødt til å gå å spørre om det var sant. Herlighet så glad jeg er nå. Jakken er jo perfekt. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte med en til mamma også, men jeg må uansett på maxi i gjen i løpet av uken å få fikset litt julegaver, så da skal jeg se om det er igjen noen da. Nå skal jeg straks gå bort en tur til bestemor, ellers har jeg ikke store planer denne søndagen. Været er nydelig idag, så jeg må prøve å fa tatt litt bilder. Hva er deres planer for dagen?


Ha en flotters søndag! Hva synes dere om den nye jakken min?Jeg heter Camilla, er 17 år og kommer fra en liten plass som heter Løten. Jeg er veldig opptatt av mote, og det er det du kommer til å få se mest av på bloggen min, samt hverdags innlegg, og andre ting som faller meg inn og som interesserer meg. Håper du vil følge meg på denne bloggen! .

arkiv

 • Juli 2014
 • April 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits